Достанич: Левски е в моето сърце

12:45
Достанич: Левски е в моето сърце
Футболният треньор Ратко Достанич заяви пред сръбските медии, че отборът на Левски ще остане завинаги в неговото сърце, но допълни, че не е имало никакви разговори с него от българска страна да сменя начело на "сините" Емил Велев.

Цяла седмица се твърди, че начело на българския шампион ще застане Достанич, който преди шест години бе помощник на Славолюб Муслин на стадион "Георги Аспарухов". Достанич, който в България води и тима на Славия, отрече пред да е имало преговори с Тодор Батков. Специалистът, който в момента е без клуб, заяви:

" Левски е в моето сърце, но не е имало никакви преговори! Преговарях с Цървена Звезда, но те решиха да привлекат друг треньор. В момента съм без работа и смятам да приема предложение от добър отбор, когато дойде такова."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gonzo86
23.07.2009 16:01

Деба и боклука-какъв треньор е тоя бе.ЛЕВСКИ бил в сърцето му.Е такива изказвания много ме дразнат-колко други треньори и футболисти като дойдат в ЛЕВСКИ повтарят едно и също:
цитирам думите им:"В България ще играя единствено и само за ЛЕВСКИ" и после кво-дойде отнякъде по-добра оферта и отиват в други наши отбори.РАЗБЕРЕТЕ-В ЛЕВСКИ НЯМА МЯСТО ЗА ПРОДАЖНИЦИ.Батков ще съсипе отбора. *sad*

nasran_chorbar
23.07.2009 14:18

Дениран Ортега е нигериец,не е точно арежтинец.Стискам палци Ратко да направи нещо смислено,за да не го линчуваме.Само Левски.

nekakav_pi4
23.07.2009 13:48

Сърбинът Ратко Достанич е новият треньор на Левски. Той наследява на поста уволнения тази вечер Емил Велев. Достанич вече се е разбрал за финансовите си условия с президента Тодор Батков и ще бъде представен на играчитеи медиите в четвъртък, след което ще проведе първото си занимание с тима.Освен това чаканият аржентински нападател е Дениран Ортега.

kapsataaaa
23.07.2009 11:31

само достанич до опропастиги брато ТИ СИ ЧОВЕКА

rumenn
23.07.2009 10:58

за теб място на герена няма марш от левски мьршоооооо