В Левски пак обсъждат Стоилов

10:45
В Левски пак обсъждат Стоилов
В „ Левски“ за кой ли път се обсъжда Станимир Стоилов за треньор, твърди "Труд".

При „сините“ тази седмица трябва да обявят преструктуриране на акциите. В управлението ще бъдат поканени ред легенди. Вече са водени разговори с няколко.

След промяната ще бъдат взети решения за бъдещето. Ще се дискутират всички постове в клуба. Вече има лоби, което шепне името на Стоилов. Мъри е треньор на „Астана“, а е ясно, че в Казахстан никой не „векува“. Клубът започна и да бави заплати. Раздяла на българина с шампиона няма да е изненада. Но шансът Стоилов да приеме оферта от „Левски“ изглежда малък. В последните 5 г. „сините“ 4 пъти опитваха да си върнат легендата и най-различни обстоятелства проваляха подписите. А и Стоилов има „железни“ изисквания за начина на работа, от които поне засега „Левски“ изглежда твърде далече.

В същото време, ако напусне „Астана“, треньорът ще има достатъчно привлекателни финансово варианти. След провала за купата Стойчо Стоев не е циментиран на поста, каквото и да говорят официално от „Герена“. На този етап обаче треньорският въпрос не е на преден план, ситуацията тепърва ще се развива.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rad011
23.06.2015 17:28

Писна ми от тази смяна на треньори.Нека да дадът шанс на Стойчо.Къща не се строи от днес за утре.