Трагедия на Евро 2008

08:53
Трагедия на Евро 2008
Националният ни отбор по футбол до 19г. приключи своето участие на Евро 2008. След поредица от трагични игри, нашите си тръгнаха напълно безславно регистрирайки 3 загуби и без да отбележат гол.

След поражението на старта с 0:1 от Унгария и последвалата втора загуба от германците, снощи възпитаниците на Михаил Мадански получиха най-звучния си шамар. Отборът на Испания, който също напуска турнира ни направи за смях, а 4 гола бяха най-малкото, с което можехме да се разминем.

Иберийците си свършиха своята работа още в началото на мача, след като между 13 и 16 минута вкараха две попадения. През втората част добавиха още толкова, за да оформят и крайния резултат.

В неофициалното класиране останахме последни, което автоматично ни извади от участие на Световното първенство догодина. Въпреки всичко, не може да се отрече, че достигането до финалната фаза на турнира при тези условия на развитие, които се предлагат на младите ни играчи заслужава адмирации.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AlexAng
21.07.2008 14:22

Е,все пак самото участие си е голям успех.Не забравяйте ,че футболистите от А отбора ни от доста време гледат такива форуми по ТВ.Иначе за манталитета съм съгласен,но това едва ли ще се промени до 20-30год.Като изключим Гунди / за който съм слушал / и Бербатов я ми кажете друг футболист с европейско мислене и култура.
Б.Михайлов - ха,вижте как е възпитал сина си,за другото въобще да не говорим
Е.Костадинов - ха,тук думите са излишни
Д.Лечков - ха,нищо чудно ФК"Сливен" да е шампион за 09/10
Х.Стойчков - ха,последиците са катастрофални
Тези живяха в чужбина и промениха ли се?
Колкото за сегашните - трудно ще стане с първенства като Русия и Турция , не че не са за предпочитане пред нашето...

Oranje
21.07.2008 11:25

Така е, като не дадоха на Матей да си смени номера Иначе сериозно - ДЮШ е нещо, в което влагаш средства, треньорски потенциал и най-вече много време, а резултатите ги виждаш след години. Българите са свикнали да мислят само за момента, а не да инвестират в бъдещето. При такъв начин на мислене няма как да има развитие на талантите, освен ако някой самороден такъв не се скрие някъде далеч от 'благинките' на света (дрога, алкохол, чалга-певачки и т.н.) и да работи върху себе си... Треньори и познавачи имаме много, но малцина от малките биха поели по трудния път. Жалко, че както всичко останало в тази бивша земя на герои и бивша страна с прекрасна природа, и детският футбол е на смъртно ложе...

feim_g
21.07.2008 09:54

Най- лошото, е че нямаме сигурно бъдеще във футбола.

barakyda
21.07.2008 09:11

така,ще бъде докато не се промени манталитета на пишман президентите.грандоманията убива футбола в българия.промените трябва да започнат отгоре и всички отбори да са равни на старта.нови млади съдий необременени от помията,в родното първенство.и пълна поткрепа от цтрана на бфс.