Петроджет - Ал Ахли Кайро, спечелен

15:08
Петроджет - Ал Ахли Кайро, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни 5 познати от 8 мача - 62.5% успеваемост

Залог на деня за 23.06.2015 г.   



Петроджет поднесе сериозна изненада в миналия кръг, когато успя да достигне до 1:1 срещу лидера Замалек. Тогава водачите дори поведоха, а Петроджет намери сили да достигне до попадения и да изравни. Като причина за това може да се посочи дозата подценяване, проличала в играта на Замалек в онзи мач, защото е само въпрос на време той да бъде коронясан като шампион и загубените точки не са никак фатални. До края има едва седем кръга. Ал Ахли днес обаче ще търси всички точки, защото той се бори за участие в тамошната Шампионска лига и иска да финишира втори. Битката за позицията под шампиона е доста завързана и Ал Ахли днес трябва да вземе своето. 

 Прогноза: 2, Коефициент: 1.65


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация