Шериф - Милсами, спечелен

18:22
Шериф - Милсами, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни 6 познати от 9 мача - 66.6% успеваемост

Залог на деня за 25.06.2015 г.     



Милсами е актуалният шампион на Молдова, като тимът се оказа добре познат и за българската футболна аудитория, след като жребият отреди той да срещне родния шампион Лудогорец. Милсами стана шампион в последния кръг и при щастливо стечение на обстоятелствата, като неговата класа категорично е по-ниска от тази на Шериф. Днешния мач за Суперкупата не е сред приоритетите на Милсами и те няма да стартират с най-добрите си изпълнители на сто процента. Шериф ще е настроен да търси мъст, по-класен е и ще започне с най-добрите си изпълнители плюс всички нови и следва да спечели този трофей на старта на новия сезон 

 Прогноза: 1, Коефициент: 1.65


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valdes021
26.06.2015 17:49

Това е от мен за днес *smile*
Талина Калев 1х
Верстурбаер 1х
Локомотив Загреб 1х
Дукла Прага 2х
Матерсбург DNB 1

valdes021
27.06.2015 10:47

Контролите си излязоха без проблем,само тия от Естония осраха работата*stop* Благодаря*smile*

ziLonG
27.06.2015 00:32

Смел си да се хвърляш на контроли ^^ повече късмет следващия път *tongue*

night_wolf1984
25.06.2015 18:52

тоя мач е много троен да знаеш...аз го мисля ,че е Х в редовното време *smile*