Ратко Достанич официално е новият треньор на Левски, Гонзо смени Боримиров

16:14
Ратко Достанич официално е новият треньор на Левски, Гонзо смени Боримиров
Сръбският специалист Ратко Достанич официално е новият старши-треньор на българския шампион Левски, а легендата на тима Георги Иванов - Гонзо заема поста спортно-технически директор на "сините".

Достанич и Гонзо пристигнаха заедно със собственика на тима Тодор Батков на извънредната пресконференция на стадион "Георги Аспарухов". Сръбският специалист сменя на поста старши-треньор Емил Велев, а Георги Иванов поема нещата от Даниел Боримиров.

Гонзо ще бъде и член на Управителния съвет, в който влиза и Емил Велев. Бившият наставник на "сините" освен това ще бъде главен мениджър и ще отговаря за международната дейност.

Помощници на Достанич, който подписа за 2+1 години, ще бъдат Ясен Якимов, Руслан Михайлов, Владимир Шаламанов и Драган Спасич. Дублиращият отбор ще води Викторио Павлов. 

"За мен е чест да поема Левски. Това е голям клуб и съзнавам, че поемам огромна отговорност. Гледам с оптимизъм напред към предстоящите ни мачове в Шампионската лига", коментира Достанич на днешната пресконференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NAZARETH
23.07.2009 19:29

Левски следва една стратегия, под Левски имам предвид мустакатия ербабчия бате тошо, тази стратегия е изключително безсперспективна но дава възможност на синия отбор да оцелява в българската условност. Стратегията е на два месеца нов треньор независимо от състоянието на клуба, това извисява Батков на върха на българския футбол като еднолично действащо лице в най-силния отбор. Поста на Боримиров е на човека който говори с медиите и отклонява вниманието едно ново лице там ще поднови и засили интереса.

brickbat
23.07.2009 19:26

едно време ние сме учили сърбите на баскет и на футбол, сега те ше ни учат *sick* Призовавам всички фенове на Левски да направим всичко възможно да се махне Батков от Левски *thinking*

Vratarchety
23.07.2009 19:17

Хора спокойно каквото и да прави Батк-ОFF е с цел да влезе в групите на ШЛ - 100% заради парите.Мисли за доброто на отбора ,но явно не съвпада с доброто ,което мислят феновете.Дано Дост-чету да става *wink*

drgn
23.07.2009 18:17

АХАХАХ този няма нито една спечелена титла, начело на отбор, който е водил.Къде го намерихте такъв бе лелел АХАХХАХА !!!

СМЯХ, това е Българския футбол...

lassitar2
23.07.2009 17:59

Сега я втасахме...По никое време да сменяме треньор..Това верно го има само в Бг.Биеш и после ти бият шута.Дано новия да е наясно с играчите и да се допитва до Велев,иначе не виждам никакви положителни резулатати занапред.Успех и на Гонзо,дано по някакъв начин помогне да отбора

markata1988
23.07.2009 17:04

Боримиров няма никакъв пост и на практика вече не е част от отбора и ръководството му

Ebachaaa
23.07.2009 16:45

голям смях Батков и Гонзо са си намерили тази сръбска пионка *joking*

omonigotemile
23.07.2009 16:20

Браво, че Велев остава в отбора! Достанич дано помогне на тима, успех дано отстраним ФК Баку с добра игра *smile*

silvi91
23.07.2009 16:19

Като видях статията веднага влезнах в официалния сайт на Левски и там не пише , че той е новия Треньор на Левски , пише само , че в 16:00 Тодор Батков ще проведе Пресконференция ... "Президентът на ПФК Левски Тодор Батков ще даде пресконференция днес от 16'00 часа в хотела на ДЮШ на "Герена".