Гонзо: Няма да сменяме тактиката срещу ФК Баку!

16:47
Гонзо: Няма да сменяме тактиката срещу ФК Баку!
Новият спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че "сините" нямат да сменят тактиката си в предстоящия решаващ мач с ФК Баку във вторник.

"Достанич е гледал контролите на отбора и двата мача със Санта Хулия. Той е наясно със силните и слаби страни. Няма да сменяме тактиката, тъй като за толкова малко време можем да постигнем само негативен резултат", коментира Гонзо.

"Достанич ще въведе дисциплина и самоувереност в отбора и съм уверен, че ще преодолеем азербайджанския тим.", допълни пловдивчанинът.

"Еньо Кръстовчев се завръща в първия отбор и днес от 18.00 го чакаме на тренировката", разкри Георги Иванов.

"Този тим има огромен потенциал. Искам да направя Левски да играе по-агресивно и ентусиазирано и вярвам, че ще успея да въведа желязна дисциплина в тима, защото това е най-важното за мен", каза пък Достанич на въпрос какво е мнението му за състоянието на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sar4yyy
23.07.2009 22:24

xa,xa.Каква тактика бе мистър Гонзо.По твоите думи значи Левски отново ще покаже същата безидейна игра както срещу сервитьорите от Андора.Само центрирания към ломския циганин или бижутера?тези дваамата ен трябва да игаят повече футбол!!най-добрата версия за Левски в атака са Еньо и Христов..
*stop* Да пожелаем успех на БГ шампионите и дано да ги видим в групите тая година

bradata63
23.07.2009 17:46

Каква тактика използваше Левски та Гонзо и достанич няма да я сменят?Тогава за какво правят този смяна по никое време,кото отборът ще си играе по старому-сиреч нищо.Тоя Батков взима ли си хапчетата редовно или не?