ЦСКА изпусна да бие Интер

21:58
ЦСКА изпусна да бие Интер
 ЦСКА не успя да победи Интер Баку в последната си контролна среща преди началото на мачовете си в Лига Европа. "Армейците" бяха по-добрият отбор на терена, но в последните секунди на двубоя те изпуснаха победата.

В началото на мача двата тима играха равностойно и положенията пред двете врати липсваха. С течение на времето "червените" започнаха да вдигат темпото и натиснаха своя съперник.

Иван Иванов бе близо до гола след центриране от корнер, после Спас Делев нахлу по фланга, но завършващия му удар бе неточен.

В 38-а минута Руи Мигел се възползва от грешка на вратаря и централния защитник на азерите, Мигел овладя топката на празна врата и без проблем отбеляза.

В последните мигове на първата част Иван Стоянов напредна отдясно и центрира остро, но този път противниковия страж не сбърка и улови коженото кълбо.

Три минути след началото на второто полувреме Тодор Тимонов бе фаулиран в пеналта на Интер и реферът отсъди дузпа за българския тим. Шутът на Стоянов обаче, удари горната греда и не влезе във вратата.

До края на срещата Любослав Пенев смени целия си отбор, като дебют за ЦСКА направи бившият централен защитник на Ботев Пловдив Апостол Попов.

Иначе "червените" владееха инициативата и с играта си по фланговете бяха констнатна заплаха за азербайджанския тим.

В последната минута от даденото от съдията продължение обаче, азерите успяха с гол на Асиф Мемедов да завоюват престижно равенство срещу най-титулувания български клуб.

ЦСКА-Интер Баку 1:1

1:0 Руи Мигел 38-а мин
1:1 Мемедов 93-а мин

ЦСКА: Чавдаров, Тодоров, К.Стоянов, Иванов, Минев, Петров, Янев, Тимонов, Делев, И.Стоянов, Руи Мигел

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
24.07.2009 19:17

Ясно така беше.И аз си помислих,че не сме разбрали,ама да си пусна коментара викам *smile*

icone_81
24.07.2009 17:19

Krasenco, имах в предвид класирането им предния сезон, което им даде право да участват за ШЛ. Тогава бяха 7-8, но след наказанията на грандовете /Милан, Лацио, Фиорентина, Юве даже го изхвърлиха в серия Б/ Киево получиха шанс за ШЛ.

Cris_7
24.07.2009 12:26

Тия па ебати късмета извадиха *sad* Две греди и много положения , но все пак тва е контрола.. *wink*

icone_81
24.07.2009 11:06

Еми т'ва е. Говедата са си ГОВЕДА. Ти му казваш, че си стилкал палци за Левски, и в същото време казваш, че играят грозно, то ТЕЛЕТО те пита колко победи има ЦСКА ... в контролите. Злобари ама злобари.
А Киево мисля, че онзи сезон бяха седми или осми, не съм сигурен, но на една от тази позиция бяха.
Ами преди това в Уефа-та в Удинезе се чудеха как ще се спасят от изпадане, а тея от левфски, всички с тъмносини очила си помислиха, че отбора им е много велик. Смешници. Ами Марсилия и те я бяха закъсали доста в първенството по време на мача с Левски - и пак изкараха велик отборчето си, че и "бижутер" си намериха *lol* ТЪПИ ЗЛОРАДИ ГОВЕДА.

CSKA_champions
24.07.2009 10:58

Абе хора не разбирате ли,че мачът беше уговорен!ЦСКА търсеха 2 дена с кой да играят,и тези са се съгласили едвам!

krasenco
24.07.2009 10:30

Поппринцип мразя да давам коментари против Левски,все пак и там има фенове,но и вие престанете с вашите глупости.Омразата надделява повече от реализма в коментарите ви.

krasenco
24.07.2009 10:27

dobrev64 ,а вие да не би да сте направи ли нещо бе!Не исках да пускам такива коментари,ама вашето не се търпи.Първо темата е за Цска,а плувината коментари са от фенове на Левски,който оплюват.Реално погледнато ми кажи,кой голям отбор сте били някога?Като искаш да говорим за сегашно време,в последните години да не би да сте били силни!Единствено бяхте добри,когато играехте Уефа.Следващата година смело мога да кажа,че се класирахте в ШЛ с късмет.Добре,че ви се падна Киево,инъче едва ли щяхте да се класирате.Киево-отборът,който съшата година сещаш ли се на кое място завърши в Италия.

dobrev64
24.07.2009 10:13

Методиев писна ми от тъпите ти изказвания има му лесното щом мислиш .че левски се излага просто не ги гледай, защо не си коментираш любимият си отбор. Или дай малко коментари за тях .колко били велики,какви големи успехи ИМАЛИ.спри да ми говориш в минало време за ЦСКА.поговори малко в сегашно ,но май няма да има какво да кажеш. Колко мача изигрзха в подготовката и колко спечелиха.Знам какво ще кажеш -много хови не са сработени и тн.винаги оправдания все нешо има.НАЛИ ЗНАЕШ **НА КАЛПАВИЯ Х*Й ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ** ще ви видим и тази година.не че има кой знае какво да се гледа

nig1914
24.07.2009 07:15

90 минути доминация 6 секунди излагация *angry*

MeToDueB
24.07.2009 05:35

да се поправя .. че със сигурност, няма нищо сигурно, дали са щяли да играят на полуфинал, но щеше да има шанс Левски да стори нещо голямо и да се бори, ако всичко беше честно .. но уви не стана. И аз съм стискал палци тогава и съм се радвал на гола на Боримиров, но от тогава Левски ми носи само разочерования и ме дразни играта им в Европа .. не, че на моя ЦСКА е много по-добра, но със сигурност винаги е по-достойна .. и ние отпадаме, но едно е да отпаднеш злощастно в 96-тата с равен резултат от отбор от френското първенство примерно, а съвсем друго да те бият поредни мачове и ти да не можеш да отбележиш гол .. на някакви отбори от Финландия, Беларус, Словакия и т.н .. държаи които преди 10,15 години не са имали стадиони, а ние сме имали добър национален и добри клубни .. :С много надолу вървим .. яд ме е :@ всички ще ни задминат

MeToDueB
24.07.2009 05:25

бе от 2006-та година .. безспорния успех за България и Левски .. четвърдфинал на УЕФА и със сигурност щеше да има полуфинал, ако не беше Майк Райли ..оттогава не само Левски, но и целия футбол върви надолу .. ШЛ и всички други отпадания на българските отбори .. са големи провали за мен .. и в повечето случай срамни, като имаме в предвид някой първенства и отбори, но май сме си най-зле .. или на там отиваме *wink*

MeToDueB
24.07.2009 05:15

Далеч по-добре в Европа се представя вечният конкурент на Левски ЦСКА. Червените имат двойно повече победи при гостуванията си в Европа от сините. Освен това в актива на ЦСКА стоят и доста повече реномирани имена, които са напускали собствения си стадион с наведени глави след среща с българските армейци. Става дума за Партизан, Панатинайкос (два пъти), Нотингам Форест, Ливърпул и Байер Леверкузен, като всеки един от тези отбори има поне финал в турнира за КЕШ/ШЛ. Сред по-невзрачните състави побеждавани от ЦСКА далеч от София са: Лимерик (Ирландия); Слиема (Малта); Хака (Финландия); Партизани (Албания); Сваровски Вакер (Австрия); Шомбиерки (Полша); Интер ЗТС (Чехословакия); Портадаун (Северна Ирландия); Конструкторул (Молдова); Шахтьор С (Беларус); Динамо М (Беларус); Пюник (Армения); СК Тирана (Албания) и Динамо Т (Албания).

MeToDueB
24.07.2009 05:13

И от тази статистика ме е срам, че отбора с име на фамилията на най-великия българин ... чети !

Левски само с 10 победи като гост в Европа, ЦСКА далеч по-добър



Шампионите от Левски ще търсят тази вечер своята 11-а победа в европейските клубни турнири срещу скромните аматьори от Сант Жулия. Надзъртайки в историята виждаме, че сините от "Герена" нямат кой знае какви постижения при гостуванията си в Европа. До този момент Левски има във визитката си едва 10 победи на вън в турнирите, като най-сериозното име, което 26-кратните шампиони са надвивали далеч от България, е това на побратимите от Динамо (Букурещ). Въпросният двубой датира от 1995 година, когато с гол на Георги Иванов - Геша Левски тресна румънците в Букурещ с 1:0 за купата на УЕФА. Другите девет победи при гостуване на тима от стадион "Георги Аспарухов" са над: Весманея (Исландия); Ескишехир (Турция); Рейпас (Финландия); Дюделанж (Люксембург); Атирау (Казахстан); Апоел РГ (Израел); Модрича (Босна и Херцеговина); Артмедия (Словакия) и Сиони (Грузия).

Lucas_Podolski
24.07.2009 02:48

Ха, а ве Методиев, Левски 2006 и 2007 върна България на картата на Футболна Европа! Иначе, ван дер Ваарт пак ще казва, че е играл срещу "София". Щеше да сме наредени до Малта, Естония, Литва и други Подобни футболни джуджета без представител в ШЛ. Може да ни биеха с по много, но аз предпочитам така, отколкото отбора ми да отпада винаги във фазана на "анонимниците", в подножието на турнира и то ВСЯКА ГОДИНА. Да не говорим, че в УЕФА завършихте 5-ти в групата.
Разбирам, че се правиш на патриот, но гледай по-обективно на нещата и не изключвай цС*ка от картинката на бг футболен позор (където "гордо" се мъдрят освен Левски и цС*ка и Литекс и Националния!!!)

MeToDueB
24.07.2009 01:19

за ШЛ никой не е злобял, просто сме българи и ни е яд, когато някой разбира националното ни самочувствие, както направи Левски в ШЛ ..

cesekarchetooo
24.07.2009 00:31

90 минути пълна доминация. Дано продължаваме така и в Европа. *smile*

Lucas_Podolski
24.07.2009 00:15

Ха, Ха! Абе ти луд ли си бе! Не знам дали си влизал в тоя сайт когато бяхме в ШЛ, да видиш какво беше злоба.

krasenco
23.07.2009 23:49

Абе вие само май знаете да нареждате,а?Повече се радвате на загуба на Цска,отколкото на победа на Левски.Големи фенове сте,Браво!!!Дано поне да знаете 3 футболиста от отбора,в което се съмнявам.

shevachenko
23.07.2009 23:43

е ЦЕЦА замалко да бият европейското страшилище ИНТЕР

torres_228
23.07.2009 23:08

Контрола или не , Пенев май е играл със състава ,който ще използва занапред.. Така че, умната. Иначе за напатки и псувни след мачове в Европа винаги ще си има в тоя сайт, защото има големи балъци ,за съжаление...

XyqT
23.07.2009 22:40

Ами ще я изпуснат много ясно, като видях какви буквално тъпи пропуски правиха......то като не вкараш, ти вкарват.

Forza_Beroe
23.07.2009 22:38

Боби, това е контрола, а и разликата между Интер Баку и ФК Баку беше само една точка. *wink*

MRB
23.07.2009 22:35

а ти не забравяй, че същете играха вчера и с ПИРИН БЛАГОЕВГРАД, така че те са мн по-натоварени от вас и пак ви взеха Х и дуспа изпуснахте

RagnaroK
23.07.2009 22:30

BoBi_Levskara
Експерт
Пуснато на
2009-07-23 2253 Цесекарчета тва престижно 1-1 го направихте срещу ВТОРИЯ във Азербейджан.А ние ще играем със техния ШАМПИОН.Така че дори да отпаднем нападките (каквито 100% ще има ако отпаднем) ще се неоснователни.Айде дано отсраните Дери Сити или Сконто.


----- Само незабравяй че нащия мач е контрола и е без значение *wink*

svetlio_vn
23.07.2009 22:09

Баку , Турку ... накрая ше излезе , че са играли с Милано *wink*

BoBi_Levskara
23.07.2009 22:04

Цесекарчета тва престижно 1-1 го направихте срещу ВТОРИЯ във Азербейджан.А ние ще играем със техния ШАМПИОН.Така че дори да отпаднем нападките (каквито 100% ще има ако отпаднем) ще се неоснователни.Айде дано отсраните Дери Сити или Сконто.