Аржентина победи България и се класира за Файнъл фор (видео)

09:38
Аржентина победи България и се класира за Файнъл фор (видео)
Националният отбор на България загуби от Аржентина с 1:3 (19:25, 26:24, 17:25, 18:25) в мач от Световната лига по волейбол (втора дивизия), игран в зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна.
 
Вчера лъвовете победиха този съперник с 3:0 и по този начин си осигуриха първото място в групата, а днес южноамериканците се нуждаеха от задължителна победа, за да се класират за Файнъл фор на надпреварата, който ще се проведе в края на следващата седмица. 
 
В полуфиналите България ще се изправи срещу Белгия, а в другия мач Аржентина ще срещне Франция. Финалната четворка ще се проведе отново във Варна. 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
06.07.2015 09:56

По-добрият вариант са от Канада, макар и да са по-напред в ранглистата.. просто Гавин Шмит така и така не знаем още как да му посрещаме мощния сервиз, ако влезе, както и да го спираме в нападение. Аржентина поне нямат такива волейболисти.. те са едно голямо ядро и се подкрепят и подсигуряват през целия мач- това е основното им предимство..отличава се общо взето Конте като по-сериозна звезда, но в събота се видя, че ако сме концентрирани на макс и играем с настроение, можем да му събуем обувките от блокади. Успех лъвове и дано се паднем на финала с Аржентина, а не с Франция, че с тях ще видим много сериозен зор..просто Нгапе,ско има ден, може да направи цялата игра на петлите, а и се вижда какви резултати постигнаха в групата си. *smile*