Големи изненади за феновете на снукъра

14:13
Големи изненади за феновете на снукъра
Голямото снукър шоу в България наближава. По-малко от две седмици остават до демонстративните двубои между световните шампиони Стюарт Бингам и Шон Мърфи в София (17 юли), Бургас (18 юли) и Созопол (19 юли).
 
Големи изненади очакват най-запалените фенове на джентълменската игра. Те ще могат да си закупят автобиографичната книга на снукър звездата Рони О`Съливан по време на демонстративните мачове, няколко месеца преди официалната премиера на изданието от "Сиела". Само притежателите на билети ще имат шанс да се сдобият с книгата и то на преференциална цена. Това определено може се смята за голям подарък към истинските фенове на снукъра, които още веднъж ще покажат своята подкрепа към спорта като напълнят залите в София и Бургас. Събитието в столицата се подкрепя лично от кмета Йорданка Фандъкова чрез програма за съфинансиране на спортни и младежки дейности, международни форуми и събития. 
 
Билетите за демонстративните двубои могат да се закупят вече и от касите на EasyPay в цялата страна, сайта на Eventim, и всички техни партньори. В същото време световният шампион Стюарт Бингам засне видео, в което призовава българските фенове да подкрепят събитиетo и да наблюдават на живо реванша, който ще даде на Шон Мърфи в повторение на финала от Световното първенство по снукър.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация