Гришо е барутът във враждата между Серина и Маша

13:30
Гришо е барутът във враждата между Серина и Маша
Двете най-големи тенисистки в последните 10 години - Серина Уилямс и Мария Шарапова, се изправят днес една срещу друга в полуфинал от Уимбълдън. Кралиците на тениса обаче имат допълнителна причина да не се харесват - Григор Димитров, съобщава във водещата си новина днес британското издание "Дейли Мейл".
 
В типичния си жълт стил таблоидът разказва за общата история на Димитров, Уилямс и Шарапова, която прави истински взривоопасна враждата между американката и рускинята. 33-годишната Уилямс има тотално предимство на корта - тя е спечелила 17 от 19-те мача между двете до този момент, а в колекцията си има цели 20 титли от Големия шлем срещу 5 за Маша.
 
Шарапова обаче има други два коза на сметката си - тя споделя живота си с човека, който разби сърцето на нейната съперничка - Григор Димитров. Серина отстъпва и по още един показател на Маша - въпреки че американката е безспорната номер 1 в световния тенис, рускинята е на върха на класациите по приходи. Причина за това е както външният вид на Шарапова, така и много силният й ПР екип.
 
Таблоидът е подплатил водещата си статия за деня с много снимки на трите действащи лица, като има и няколко фотоса на Уилямс със сегашния й приятел - Патрик Муратоглу, който за известно време бе треньор на Димитров.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
09.07.2015 16:27

Не е точно Гришо по - скоро яростта която изпитва Серина е заради невероятното внимание което се обръща на красотата на Шарапова и Серина един вид гледа да и натрие носа на корта

ApricotGarden
09.07.2015 14:50

Ако му се вземат поне парите които дадохме за него нямам нищо против

ApricotGarden
09.07.2015 14:46

Никакъв шанс за манекенката. Бих се радвал ако Серина направи тази година голям шлем - вече е на половината път, а и конкуренцията в последно време не на нивото и така, че напълно реални шансове за американката.

Барута във '''враждата'' между двете са жълтите медии към които така усилено са се засилили и Уинърци

А Моратоглу е с майка гъркиня и баща французин. По натам в родословието му може и да има нещо турско

Napadatel_9
09.07.2015 14:13

Дано Мима днеска да я бие тая горила Уилямс.

kapitana123
09.07.2015 14:02

Гришо е имал нещо общо с маймуната? Това не може да е истина

night_wolf1984
09.07.2015 13:53

Патрик Муратоглу...половин шотландец,половин турчин,хах*lol**joking**lol*