Новак в Лига 1 готви оферта за Тонев

18:02
Новак в Лига 1 готви оферта за Тонев
Новакът във френската Лига 1 Анже е отправил запитване до английския Астън Вила при какви условия може да има българското крило Александър Тонев.

Българинът се върна от наем в Селтик и в момента е на лагер с Вила в Португалия, като новият мениджър Тим Шърууд иска да се запознае с качествата му и едва тогава да прецени дали ще разчина на него.

Новаците във френската Лига 1 обаче искат да се подсилят с доста играчи, за да бъдат конкурентни от самото начало. Анже има триумвират от собственици, които не щадят парите, за да направят клуба сериозен. Те са поискали условията от Вила колко ще им струва евентуално откупуване, както и дали може да го вземат под наем.

При предишния мениджър - шотландецът Пол Ламбърт, Тонев не попадаше в плановете на първия тим и това беше причината да изкара под наем в Селтик една година.

В началото стана ясно, че доста хора ще напуснат Вила Парк като част от политиката за свиване на разходите, а българинът е част от този списък. В момента обаче явно ситуацията изглежда различна.

Преди месец агентът на футболиста Антъни Раво обяви, че отбор от френския елит е направил оферта за Тонев, а явно това е второ предложение от същата страна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
09.07.2015 18:56

Преди няколко седмици нали уж Рома се интересуваха от него ? И сега от Рома на.... Анже.

ApricotGarden
09.07.2015 19:29

Плюс това и във Вила ще му дадат шанс...*joking**joking*

Stratievv
09.07.2015 18:14

Досега в нито един отбор не се доказа Тонев освен в Лех май беше поправете ме , ако греша.
Време му е да се задържи две , три години в един отбор и да се развие още повече и да стане играчът , който всички ние искаме да видим.