Еврофутбол открива изложба "Спортни таланти" в центъра на София

14:05
Еврофутбол открива изложба "Спортни таланти" в центъра на София

Еврофутбол открива фотоизложба за програма "Спортни таланти" със снимки на финансирани по инициативата състезатели. Място на събитието е центърът на София, датата – 17.07, петък, а часът  - 10:30 ч. Паната с посланията на 12 от атлетите, подкрепени от букмейкърската къща за миналата 2014 година, ще бъдат показани в градинката на "Кристал" до 16-ти август, в рамките на проекта "Галерии на открито" (серия от изложби, създадени от Столична община). На официалното откриване ще присъства г-жа Галина Бежанска - директор на Дирекция "Култура” в Столична община, управителят на българския букмейкър г-жа Екатерина Михайлова и ПР-ът на компанията – г-ца Елица Иванова. Поканени са представените в изложбата млади спортни таланти за 2014, както и тези за 2015 година, а така също и партньори на кампанията и медии.

Програма "Спортни таланти", която се провежда за четвърта поредна година, се организира със съдействието на Фондация "Работилница за граждански инициативи" и подкрепя атлети в индивидуалните спортове за тяхната подготовка, екипировка, лагери и/или състезания. Освен чистото финансиране в размер на до 5 000 лева, спортистите получават и професионалната подкрепа на своите ментори от Групата на съветниците, както и популяризиране на своите успехи и постижения.

Представянето на Спортните таланти в изложбата е част именно от тази добавена стойност, която осигуряват екипът на Еврофутбол и медийните партньори на програмата - изразява се в общественото им "показване" и личностното им узряване, като пример за подражание сред бъдещите спортисти и младите хора в България.

Еврофутбол изказва специални благодарности на представителите на Столична община, които направиха тази изложба възможна!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация