Тежка се оказа короната за Winner.Bg

17:10
Тежка се оказа короната за Winner.Bg
На финала на втория турнир от поредицата турнири по Плажен футбол отборът на Уинър БГ бе изненадан от изключително сърцатата игра на амбициозния тим от Елин Пелин . Симпатичният отбор , наричащ себе си - Каръците , още от самото начало показа , че е готов да отговори на всякакъв вид предизвикателства и е способен да накаже и най-малката слабост , която би си позволи противника .
/>
/> Липсата на синхрон в действията на все още неутвърдения лидер в този формат на футбола беше признак на високомерно отношение , който е причината за няколко неадекватни отигравания , оказали се решаващи за крайния изход на двубоя . Догонващата роля , която им се наложи да играят ги изнерви допълнително и доведе до загуба на самообладание , и въпреки брилянтните попадения , които реализираха двама от футболистите на Уинър със безспорни качества - Цветан Димитров и Бисер Костов , отборът загуби битката с 2:3 .
/>
/> width=\"320\" height=\"200\" align=\"left\" src=\" /analysisdb /Image /obshti /IMGP1524 .jpg\" style=\"margin-right: 10px;\" alt=\"\" />В организирания от Българска лига по футзал и Мениджърска Агенция "LP Super Sport" турнир , проведен със любезното съдействие на Плажен комплекс "Люлин Бийч" и на минерална вода Thorn Spring , се включиха 9 отбора .
/> Група A: < /strong> < /em> Уинър БГ , Каръците и домакините от Люлин Бийч < /em>
/> Група B: < /strong> < /em> УАСГ , Метрополитен и Обеля < /em>
/> Група C: < /strong> < /em> Йънг Бойс , Смърфовете и Надежда < /em>
/>
/> Добро впечатление направи повишеното ниво на турнира , както и професионалното отношение на отборите участници . И въпреки оспорваните битки , до финалите достигнаха наистина заслужилите отбори на УАСГ , които се пребориха за третото място и ексцентричния отбор на Смърфовете , приземен на четвъртото
/>
/> Радостната новина е , че въпреки загубеният финал , Уинър БГ запазва първото си място по точки (17т .) в генералното класиране за голямата купа от веригата турнири по Плажен футбол - зона София . Дано този факт не се окаже пагубна утеха .
/>
/> Третият турнир ще се проведе на 26 /27-ми юли на гостоприемния Плажен комплекс - Люлин Бийч от 13 .00 часа . Очакват се още по-вълнуващи футболни емоции от страна на участниците , които ще задоволят жаждата за красива футболна игра и зрелища , и на най-претенциозните публика и фенове .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kamata
23.07.2008 11:06

Каква ирония..... Каръците срещу Уинър

GODFATHER
22.07.2008 20:54

Ех, те Уинър ги биха в групите с 2:0, а на финала се изложиха...