Една лента, трима капитани - имаме проблем!

09:15
Една лента, трима капитани - имаме проблем!
Капитанската лента може да се превърне в ябълката на раздора за ЦСКА.

В състава на "червените" има трима играчи, които могат да се сдобият с честа да предвождат "армейците".

Единият е дефанзивният халф Тодор Янчев, който обаче претърпя операция на менискус и ще бъде извън терена поне месец. Затова срещу Дери Сити в четвъртък лентата най-вероятно ще носи първият му заместник – защитникът Кирил Котев. Централният бранител обаче влезе като резерва в мача на официалното представяне срещу Интер Баку, а отборът бе изведен с капитанската лента от Йордан Тодоров. Трансферната сага около Данчо свърши. Той остана в ЦСКА и ще има честта да е трети капитан на отбора.

Дали обаче няма да има сърдити? Когато много маймуни застанат на един клон, той може да се счупи...

При всичките проблеми, които ЦСКА има с картотеки и лицензи, капитанската лента изглежда нещо маловажно, но за футболистите едва ли е така.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Doktorut
26.07.2009 17:57

Не знам какъв ви е проблема с donbalon, но мога да кажа че те заедно с Гонг са единствените 2 спортни медиии които се стремят да предствят най-актуалната информация на момента в който се случва. Всички останали просто преписват това което те научават първи!!! Да на чорбарите не им хареса когато тази и миналата година те им казаха че ще имат проблеми с лицензите...били простотии и после се оказа факт. А кой първи каза че ще сменят Кокала в ЛЕВСКИ...ами точно donbalon бяха. Да наричаш тоалетна журналистика която говри само истината е безумие...какво да кажем за статиите на Г.Атанасов тогава те трябва да са от дъното на помийната яма!!!

stenli111
26.07.2009 13:57

Левскар съм но според мен ще е напълно заслужено Янчев да е капитан шапка му свалям на човека 100% цесекар и достоен противник а и има всички качества за капитан

Kalinho
26.07.2009 12:41

според мен пък е напълно вероятно да има сърдити. В много по велики отбори е имало подобни скандали, както и в националния даже в него има доста такива скандали което доказва, че ни е присъщо на манталитета да се караме за лентата защо да няма сърдите и в цска?

sheezle
26.07.2009 10:20

Леле майко, голям олигофрен трябва да си да напишеш такава малоумна статия, Уинър, не се превръщайте в Дон Балон, на тва му се вика тоалетна журналистика, щото само г..а можеш да си обършеш с нея *smile*