Бербо скара Тотнъм и Юнайтед

11:15
Бербо скара Тотнъм и Юнайтед
От ръководството на английския Тотнъм внесоха документи в офиса на Висшата лига, с който се опитват да докажат, че Манчестър Юнайтед е водил неправомерни преговори с Димитър Бербатов. Според "шпорите" през последната една година европейския клубен шампион преследва българина, което е в разрес с правилата на Английската футболна асоциация.

Преди няколко дни от настоящия клуб на Димитър Бербатов заплашиха, че ще пуснат жалба срещу "червените дяволи". Президентът на Тотнъм Даниел Леви предприе тези стъпки след изказването на сър Алекс Фъргюсън, че при всички положения ще привлече голмайстора. Това доведе до конфронтация между двамата шефове.

От Тотнъм се жалват не само от Юнайтед, а и от Ливърпул. Според шефовете на Бербатов "мърсисайдци" преследват неправомерно другият им нападател Роби Кийн.

В крайна сметка, след внасянето на жалбата от Даниел Леви, от Юнайтед и Ливърпул ще трябва да отговорят пред футболната централа, преди да се реши дали да бъдат повдигнати обвинения срещу тях.

Президентът на Тотнъм, който е известен като неудобен дипломат, е приел, че ще изгуби от състава си Роби Кийн и Димитър Бербатов съответно към Ливърпул и Манчестър Юнайтед, но се надява двата клуба да получат съответните наказания за "явното си високомерие" и "лицемерие".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
22.07.2008 17:31

Немога да го рабера Леви. Тотнъм има потенциал и играчи за добро класиране, небива да прави такъв пролбем за Бербо и Кийн. Още повече че самия Бербатов има желание да премине в Юнайтед, а един играч неможе да бъде накаран да играе насила за някой и да бъде на върха на възможностите си ако не уважават мнението му. Лично споредмен ще се стигне до трансфер (още повече ако Вийя отиде при тях), но не бива да се стига до такива панаири.

gregoda
22.07.2008 16:14

Ако тоя човек не беше направил нищо особено нямаше отбор като Ман. да го иска все пак.На страниците във вестниците на снимката е Бербо не емблемата на Манчестър.И що да не го отбелязват и българските вестници като тои прослави цялата ни страна ако питаш един фен на тотнъм за България от каде си мислиш че е научил за нея.Не само фен на тотнъм даже обикновен чужденец който обича да гледа английски футбол.Не мислиш ли че все пак имаме 1 човек с който да се гордеем на този етап и не трябва да се пренебрегва постигнатото.Той си е заслужил вестниците да пишат за него и хората да говорят за него.

ruiz
22.07.2008 12:07

Да направим съпоставка между Митко Удоджи и Митко Бербатов в един медиен аспект. Когато нигериецът премина от Вихрен в ЦСКА, около момчето се вдигна шум, но не заради него самия, а защото попадна във винаги актуалната медийна тема "ЦСКА". Така е и с Бербатов. Не той е на първа страница. На първа страница е МанЮнайтед. Догодина "червените дяволи" ще пробват да купят перуанец, и в Перу ще се бият в гърдите, че техният човек е в устата на медиите, а това ще е само заради Манчестер Ю. Бербатов щеше да е голяма звезда ако темата бе "Бербатов отива в Юнайтед", а не "Юнайтед привлича Бербатов"...има съществена разлика, нали ?

gregoda
22.07.2008 11:49

Коментара ми е по-повод мнението на riuz.Моето мнение по въпроса.

gregoda
22.07.2008 11:46

Не съм много съгласен с тебе.Така или иначе плащаш интернет влез в сайта на вестиници като "Sun","Daily mail","Mirror"(най-популярните в Англия) и виж какво има на главните страници че наизуст всеки може.В Англия Бербо е много по-важен отколкото е в Б-я.

vm244
22.07.2008 11:45

Абсолютно си прав руиз и аз мисля по този начин. За мен Бербо е добър футболист но не е за отбор по- класен от Тотнъм. Защото отидеш ли в тим като Манчестер Юнайтед там вече трябва повече труд. А и Бербатов има доста недостатъци в играта си. Някои от тях са че подхожда доста мекушаво в единиборствата и стои статично в предни позиции (на гюме). Тои може да вкарва голове когато топката му е дадена на елементарна за него позиция (естествено това си има изключения.
Но държа да подчертая че това е само моето скромно мнение и аз го пиша с риск някои да негодува срещу него. Но за мен това е истината


ruiz
22.07.2008 11:31

На някого омръзна ли му цялата тази истерия "Бербатов тук, Бербатов там ", вече заприличва на сапунка. Българските медии препечатват всичко по темата, и създават изцяло грешното впечатление, че това е световната тема № 1. Бербатов в Англия е толкова важен, колкото в България е значим най- добрия чужденец от Вихрен Сандански.