Кокала: Батков винаги е бил прям с мен, разбрахме се за неустойката

09:27
Кокала: Батков винаги е бил прям с мен, разбрахме се за неустойката
Емил Велев иска да бъде треньор, а не чиновник.

Вече бившият наставник на Левски бе освободен в сряда вечер от собственика на клуба Тодор Батков. Синият бос извика на разговор Кокала и му обяви решението си.

"Чест прави на г-н Батков, че ми каза всичко в очите. Той винаги е бил прям с мен, аз също" съобщи Велев пред "7 дни спорт".

Наставникът бе поканен да стане главен мениджър в клуба и да отговоря за международните контакти на "сините", но отказа.

"Треньор съм, а не чиновник. Сега може да нямам отбор, но до месец, два и това ще се случи. Имах предложения, но ги отказах. Сега къде да отида? Всички отбори си имат екипи, треньори. Аз си оставам в Левски. Имам договор за още две години", добави още Кокала.

През лятото Велев е отказал оферти от Израел, за да опита да вкара Левски в групите на Шампионска лига.

"Имам неустойка в договора, но тя е значително по-малко от това, което излиза в медиите. Не вярвайте на това, което пускат за мен. Не е истина. А неустойката ми не касае никого, разбрал съм се с Батков", завърши бившият треньор на Левски.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

evgeni306
26.07.2009 21:45

Момчета аз произлизам от семейство на чорбари и от дете съм син и в душата,за парви път бях на 13 години когато избягах от вкъщи<Русе> с влака да гледам мач на ЛЕВСКИ в София и така до днес.Бил съм в агитки,у4аствал съм в истински битки за знамето,но извинявайте наркоманчета мръсни вие не ходите на мач за да гледате Левски,вие не знаете пове4е от пет имена в отбора,та какви сте вие че да лаете срещу човека който направи Левски шампион и то само за това че ви каза истината.Истинския левскар не е наркоман и алкохолик.Болкуци мръсни.

ivica
26.07.2009 11:21

Беше треньор на Вардар. Когато Македония призна Косово, заради гордостта и достоинството си тръгна от Вардар.Сега идва в страна която също е признала Косово.Е просто няма такива хора *sick*

gbfil2
26.07.2009 10:35

Този, новият треньор на Левски, май доста отбори е сменил в последните 10 години и никъде няма какъвто и да било успех. Да не стане сега поредната веселба с Левски , а и с Българският футбол, защото Левски е от България и друг отбор, кандидат за ШЛ нямаме. Батков прави някой много странни неща последните две години.

tedino
26.07.2009 09:53

кажете ми един гранд,който да е правил така преди важен мач,без да има някакви сериозни загуби или скандали?(Тук освен неодобрението на публиката на публиката,не виждам друг проблем.)

tedino
26.07.2009 09:51

Тц,Тц,Тц Батков не можа да разбере,че честата смяна на тренъори,особено непосредствено преди важен мач не е печеливша тактика! *sick*