Томов казва истината днес

11:05
Томов казва истината днес
Президентът на на 31-кратния шампион на България по футбол ЦСКА Александър Томов ще даде пресконференция днес, 22.07.2008 година, от 15:00 часа. Проявата, която ще се състои в хотел "Хилтън" в София, ще бъде на тема: "Истината за ЦСКА".

Пресконференцията, която е насрочил Томов, идва ден след като Общественият комитет за ЦСКА се обърна към публиката на шампионите да използва всички позволени от закона средства за граждански протест, за да отстрани сегашното ръководство на клуба. В изявлението се конкретизираха имената на Александър Томов, Александър Гарибов и Емил Костадинов.

Общественият комитет за ЦСКА изпрати до спортна редакция на Българската телеграфна агенция обръщението си, което winner.bg публикува вчера в материала "СПАСЕТЕ ЦСКА!".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danzig72
22.07.2008 13:35

Томов да каже истината???Това па кога се е чуло и видяло...хахахаа.Иначе ще е интересно да се чуе как ще се опита да се измъкне тоя път и кой ще му е виновен.И дали ще успее да си тръгне читав след прескомф.Щото много хора имат повод да се срещнат отблизо с него с не много добри намерения

UtherY
22.07.2008 13:34

Жалко за тоя отбор ЦСКА,беше ни единствената сносна конкуренция... Пък и не беше зле в евротурнирите...

UtherX
22.07.2008 12:45

Дано да си е наел доста охрана че дучето ще го тапани хахаахах