Лил - ПСЖ, спечелен

14:03
Лил - ПСЖ, спечелен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.


Статистика:

м. август 3 познати от 3 мача - 100% успеваемост 

 

 Залог на деня за 07.08.2015 г.



Малко вероятно е топ фаворитът във френската Лига 1 ПСЖ да стартира новата кампания с нещо по-различно от пълен актив от три точки. Разлика във възможностите тук е наистина голяма и коефициентът изглежда съдържа стойност. Настоящият стадион изглежда повече от удобен за гостите от Париж, които спечелиха и трите си предишни визити на настоящия опонент. Лил изпитва известни селекционни затруднения и днес няма да бъде в оптимален състав, след като няколко основни играчи са извън строя. Победа за гостите тук е напълно резонна.

 Прогноза: 2, Коефициент: 1.65


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари