Побойникът Ковач съжалява за ритника

21:14
Защитникът на Спартак Радослав Ковач се извини на младежа, който събори с крак, по време на мача Локомотив - Спартак Москва и сподели, че единственото, което е искал е срещата да продължи,а не е целял да го наранява. Случката породи горещи дискусии в медиите и интернет пространството.

18-годишният фен излезе на стадион "Локомотив", след като Спартак отбелязаха гол и възобновиха своите надежди да спечелят мача, който до момента бе пълна катастрофа.

Нито полицията, нито стюардите първоначално не се опитаха да го спрат. Ловкият футболист обаче догони натрапника и го подсече, за да го спре. Този прийом е обичаен за футболистите, макар и малко груб и затова Ковач получи жълт картон.

Някои хора считат постъпката на футболиста за варварство и смятат, че заслужава да бъде дисквалифициран, като и домакините от Локомотив ще бъдат санкционирани, тъй като не се опазили реда на терена.

Преди 13 години знаменитият нападател Ерик Кантона бе наказан да не играе почти година, след като удари запалянко, намиращ се на самата трибуна.


За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация