Зидан отказа да поеме Олимпик Марсилия

16:04
Зидан отказа да поеме Олимпик Марсилия
Бившият полузащитник на Франция и на Реал Мадрид Зинедин Зидан отказа предложението да стане старши-треньор на Олимпик Марсилия, съобщи френският спортен всекидневник "Екип".

В момента 43-годишният Зинедин Зидан е треньор на дублиращия отбор на Реал Мадрид - Кастия.

Зинедин Зидан бе фаворит за поста след раздялата на Олимпик с Марсело Биелса.

Другите претенденти за треньорския пост на Марсилия са бившият наставник на тима Ерик Герец и напусналия Борусия Дортмунд това лято Юрген Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
10.08.2015 16:11

Клоп ? Едва ли ! Относно Зидан - до момента показва, че класата му като треньор е обратно пропорционална на класата му като футболист !

sdw
11.08.2015 15:38

Демек - ако хване А отбора и не се представи добре,тогава може да го съдим дали е класен или не-класен треньор.Сега всякаква прецента към треньорските му умения,независимо дали положителна или отрицателна,няма да е на място!

sdw
11.08.2015 15:36

Аз те разбирам какво имаш предвид,но не смятам,че коментар номер 1 ти е адекватен.В смисъл,не смятам,че Зидан може да се определя като класен или не-класен треньор,при положение,че в момента се занимава с юноши и едва ли не е стажант и се учи на треньорски умения.Не случайно отказва треньорски постове на отбори със съвсем различни цели от целта на Реал Мадрид Б. Според мен след Бенитез,Зидан ще поеме треньорския пост на А отбора.

crazy_rabbit
11.08.2015 12:08

Продължаваш да не ме разбираш - всеки треньор иска победи, не всеки ги постига... Виж Моуриньо и Гуардиола какво правят за първите си години като треньори...

sdw
10.08.2015 19:10

Целта на Зидан не е печелене на титли момче.Б отбора на Реал е едва ли не школа,в която се подбират най-добрите таланти за А отбора.А ролята на Зидан е по-скоро като СТАЖАНТ.Б отбора на Реал е кажи речи стаж.А и не знам защо си мислиш,че той едва ли не,не печели мачове.А и както ти каза този под мен,той от 2 години се занимава с тази дейност......

El_Fenomeno_9
10.08.2015 18:59

Аз не съм от най - големите подръжници на Реал , камоли на Франция , но е меко казано смешно да даваш определения за уменията на Зидан като треньор от сега още ... Та той е около 40 годишен , занимава се с треньорство от около 2-3 , какво мислиш ще постигне , даже ейсега един приятел ми каза , че официално е треньор от 1 година и ти вече го определи дали е треньор ?! Само като се сетя , давам един пример с Луис Енрике , който беше трагичен в Рома , не знаеше както се казва на къде да бягат играчите му , погледни какво направи от опропастената Барса ... Вярно и покупките много му помогнаха , но и промяната в играта в защита на Барса е видна , а там покупките нямат такова влияние .. Хич не съм от феновете на Зидан , мога да кажа че не го мразя , но му е много МНОГО рано да му се дават определения за треньор , след 2-3-4-5 години , когато води и някой елитен тим от Испания , Франция , Италия - добре може да се даде НЯКАКВА оценка , но сега ?!

crazy_rabbit
10.08.2015 18:47

Б отбора няма право да играе в Ла Лига, но едва ли има треньор, който не играе за победа... Или искаш да ми кажеш, че Зидан не се цели в победите в Сегунда, а само в обиграването на играчите ?

sdw
10.08.2015 17:02

Това няма нищо общо с това,колко са добри играчите.Просто ако знаеш как седят нещата в дублиращите отбори,ще разбереш,че те не играят за престиж за влизане в по-горна дивизия.Никога няма да видиш Б отбора да играе в Ла Лига.Целта на Зидан не е да печели титли и победи с втория отбор.Това осъзнаваш ли го?

crazy_rabbit
10.08.2015 16:49

Искаш да кажеш, че дубъла на Реал няма добри футболисти ?

sdw
10.08.2015 16:21

Чакай!Ти как разбра каква му е класата на треньор?От дублиращия отбор на Реал ли *lol* Някой път като чета тоя сайт,сякаш режа лук братче хахаха ...