Локо Пловдив внесе жалбата срещу наказанието за расизъм

19:11
Локо Пловдив внесе жалбата срещу наказанието за расизъм
Локомотив Пловдив внесе в БФС жалбата с искане да бъде отменена глобата в размер на 37 500 лева, наложена от Дисциплинарната комисия на клуба за расизъм, проявен от феновете му по време на мача с Литекс. Това съобщи шефът на черно-белите Николай Неделчев.

"Преди около час с изпълнителния директор д-р Константин Думанов депозирахме жалбата в БФС. Надяваме се с нашите аргументи да убедим Апелативната комисия на БФС да отмени тежкото е несправедливо наказание. Не е имало никакви прояви на расизъм по време на мача с Литекс", заяви Николай Неделчев.

Той взе отношение и по назначаването на клубната легенда на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян за старши треньор на Лудогорец.

"Това е силен ход от страна на ръководството на Лудогорец. С годините и успехите, което постигна начело на Локомотив Пловдив и в Ангола Едуард се доказа като много амбициозен и добър треньор. Пожелавам му успехи. Не се притесняваме, че Локомотив гостува именно на Лудогорец в неделя. Нашият отбор разполага със силни футболисти, воден е от добър треньор, тъй че ни очаква интересен сблъсък. Селекцията в Локомотив продължава, очакваме още нови играчи", заяви още Неделчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация