2000 полицаи за мача на годината за Мъри Стоилов

11:58
2000 полицаи за мача на годината за Мъри Стоилов
Две хиляди полицаи ще бдят за реда на Астана - АПОЕЛ Никозия, първи плейоф за Шампионска лига. Казахстанският отбор с треньор Станимир Стоилов е домакин на 18 август с мечта страната най-после да види свои в групите.

Един униформен се пада на 15 човека, защото стадионът побира 30 000 души. Очаква се " Астана арена" да бъде пълна до последното място и мачът да остане най-посетеният в местната клубна история, пише "Труд".

В добавка ще бдят и военнослужещи от Националната гвардия. А достъпът до стадиона ще бъде разрешен само със специално пуснати автобуси и с таксита, за да властва традиционният за Казахстан ред. Спират движението по два булеварда, нататък няма да пускат лични автомобили.

Билетите за мача основно струват по 500 и 1000 тенге - съответно 2,38 и 4,77 евро.

Успоредно Стоилов превзе любимото си място в класирането - първото. Астана сломи втория Актобе с 1:0 на чужд терен в І кръг от челната шестица. Лидерът Рохер Каняс вкара в 81-вата мин. Тимът на Мъри излезе от трета позиция начело с 46 точки срещу 44 за Кайрат, имащ мач по-малко. Шампионът записа 5 победи и реми в последните 6 двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
16.08.2015 15:51

Вижте колко струват техните билети за ШЛ..4,77 евро и колко нашите.А казахстанците са много напред от нас.Затова няма да имаме футбол..защото нашите собственици на клубове гледат да си напълнят джоба...както казват ден ,година храни и никой не го е ене за норомалния запалянко...Евала на Астана...стадиона ще е пълен,още преди да са пуснали билетите.А нашите да се засрямят и да вземат поука от тях *smile*