И 300 млн. евро не стигат за Кака

15:25
И 300 млн. евро не стигат за Кака
Вицепрезидентът на италианския Милан Адриано Галиани отрече за пореден път информациите, че бразилската суперзвезда на тима Рикардо Кака може да подпише договор с Челси.

"Дори и да получим предложение от 300 млн. евро от Челси за Кака, пак няма да го продадем. Единственият начин да се разделим с него, е ако той самият го поиска.", заяви Адриано Галиани.

В същото време той определели отношенията между Милан и Челси като приятелски, а срещата му с Роман Абрамович на яхтата на милиардера е била заради Андрий Шевченко. Собственикът на лондонския тим обаче поискал Кака и сделката за Шева пропаднала. В момента бразилският плеймейкър се явява като топмишена за руския олигарх. Изглежда Роман Абрамович иска да има в състава на Челси Кака на всяка цена, но от ръководството на седемкратните европейски шампиони оказват завидно упорство.

"Бях на среща с Абрамович. Исках да говорим за Андрий Шевченко, а той за Кака. В крайна сметка нищо не се получи", коментира Адриано Галиани.

Изявлението на вицепрезидентът на Милан идва едва ден след като изпълнителния директор на Челси Питър Кениън каза, че от Лондон не са отправяли конкретна оферта за Кака.

Според италианският всекидневник "Газета дело Спорт" първоначално предложената сума за Кака, която е отхвърлена от ръководството на "росонерите", е равна на 150 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Paranoid
22.07.2008 18:27

bobolino ти откъде се пръкна бе .... И ти ли си от Благоевградско? Милан и Реал, какво правят напоследък... НИЩО !!! Това за Кака и аз не го вярвам.... Вярно в Челси, трансферната политика е супер особена.... Но 150 милиона са изключително много пари, а и не виждам смисъл от още един атакуващ халф... При наличие на Лампард, Балак,Деко... Отделно Есиен и Оби Микел, че и Джо Коул може да играе на такава позиция... Изобщо не виждам смисъл от такъв трансфер... Аз и в привличането на Деко не видях смисъл... И без друго вече е на 30 години.... Ама тяхна си работа.. Единственото което им трябва на Челси е да си задържат Дрогба и Лампард, заедно с Тери това е гръбнака на отбора... Е има смисъл и от един ляв атакуващ, като Робинъо, на мястото на Малоуда, макар и да могат да вземат един Стюърт Даунинг, който няма да им коства някакви космически суми, а също е много класен играч с опит в Англия

bobolino
22.07.2008 17:35

абе хора вие добре ли сте?Челси????????какъв тоз отбор.да не би да е от Благоевградско некъде а??Милан,Ливърпул,Реал.Тва са отборите

BlackViper
22.07.2008 16:31

Няма да се съгласят друг път.. С 300 милиона могат да направят изцяло нов отбор, с който да излязат от кризата. Според мен това са спекулации, целящи да дигнат още повече цената на Кака.

gregoda
22.07.2008 16:24

Лично Питър Кениън заяви че оферта към Кака не е давана изобщо.Кво се изказвате неподготвени?martototo Ако имаше НЕДЪГАВИ в ръководството на Челси щяха да са много зле относно всичко.Ако няма кой да дърпа конците не се получават нещата.А ако си мислиш че Манчестър Реал Пуул Арсенал Барса и тн. нямат пари жестоко се лъжеш.Те дори са богати и от Челси но не отделят такива пари за трансфери.

martototo
22.07.2008 16:02

А това че управата на Челси е пълна с глупаци,който водят много спярала футболна политика си е лично техен НЕДЪГ !

Нацапали са гащите от пари, а не могат да спечелят нищо.

Защо ли ? Защото не става с пенсионерите а с легионерите(тук малко хора ще схванат смисала.....но нормално предвид ителектуалното развитие...но както и да е).

Един играч няма да направи отбора непобедим.
Играчи - технични и бързи БОЛ, ама никой не се сеща за тях.......

Пък за тия двамата "големите тарикати"......много ми е интересно след това изказване какво ли ще се получи ако братушката вкара оферта 300 млн.
Каква ли ще е реакцията от ръководството на Милан след като са толко устати.....има да се потят да сменят памперси.....но както и да е техна си работа :

roommen
22.07.2008 15:42

Прав си за отбора от стойностни играчи ,само че нещата не опират само до спортно-техническите умения на футболистите , а до рекламни договори ,артикули тв.права и кой знае още какво ...

martototo
22.07.2008 15:34

А бе тия луди ли са бе какви са тия 150 млн. При положение че това ще е най-голямата трансферна сума в цялата футболна история.150 млн. с тези пари може да се зглоби цял отбор и то с доста сериозни имена в него !!!

Незнам какви са тия глупости........и как така се метат такива суми като 2 лева в кафене......твърдо съм ЗА слагането на някакви ограничения!!!

Кака е най-добрия и това се знае НО НЕ СТРУВА ТОЛКОВА !!! Пък да не говорим за ПОВЕЧЕ !!!