Ман Юнайтед с добър аванс преди реванша (видео)

23:37
Ман Юнайтед с добър аванс преди реванша (видео)
Манчестър Юнайтед победи като домакин  Клуб Брюж в първи мач от плейофната фаза на Шампионска лига. Двубоят на стадион "Олд Трафорд" приключи при резултат 3:1 за състава на Луис Ван Гаал.

Младият Мемфис Депай показа на всички защо бе взет в тима. Холандецът изигра страхотен мач в домакинството срещу Брюж от плейофа за влизане в Шампионската лига. Именно той помогна на своя тим да направи обрат и да спечели мача с 3:1. Гостите първи взеха преднина в двубоя след автогол на Майкъл Карик в 8-ата минута, но след това Депай наниза две страхотни попадения в 13-ата и 43-ата минута, а имаше шансове да стигне и до хеттрик, но късметът не бе на негова страна. В самия край на мача обаче той се отчете и с асистенция за гола на Маруан Фелайни за 3:1. С тази победа пък Юнайтед направи малка крачка към влизане в групите на най-силния клубен турнир.

Мачът започна доста неприятно за Манчестър Юнайтед. Още в 8-ата минута Васкес центрира от фаул, топката рикошира в тялото на Аднан Янузай, а след това Майкъл Карик в опит да изчисти я насочи в собствената си врата за 0:1.

За щастие на домакините, само 5 минути по-късно равенството бе възстановено. Мемфис Депай получи пред наказателното поле, хитро прехвърли защитник, след което необезпокояван напредна пред погледа на няколко защитници и с много точен удар прати топката във вратата за 1:1.

Брюж обаче продължи да бъде опасен и след едно центриране от корнер в 24-ата минута Коолс опита удар отблизо, но Серхио Ромеро успя да улови. Две минути по-късно пък добър шанс се откри пред Уейн Рууни, който засече от воле едно центриране в пеналта, но защитник изчисти пред голлинията. В 36-ата минута отново Депай пробва далечен изстрел и постави под напрежение вратаря на Брюж, който все пак спаси. В 43-ата минута обаче младокът пак бе изпуснат от защитата, получи на ъгъла на наказателното поле, финтира защитник и с прекрасен изстрел в далечния ъгъл изведе "червените дяволи" напред в резултата - 2:1.

Манчестър Юнайтед продължи да търси и трети гол и още от началото на втората част организира натиск пред вратата на съперника. В 46-ата минута Хуан Мата пробва далечен изстрел, но не затрудни вратаря. След това в 52-ата минута отново Депай стреля опасно от дистанция, но този път стражът на гостите спаси. Пет минути по-късно и Рууни пробва точността си от границата на наказателното поле, но без успех.

В 60-ата минута играчите на Манчестър Юнайтед за малко сами да върнат Брюж в мача. Лошо върната топка на Шнайдерлин затрудни Ромеро и играчите на Брюж отнеха и дори отбелязаха гол, който обаче не бе признат, тъй като срещу вратаря на "червените дяволи" бе извършено нарушение.

В 63-ата минута Депай направи непростим пропуск. Англичаните организираха страхотна контраатака, Люк Шоу центрира за Рууни, който с пета изведе холандеца сам срещу вратаря, но от точката на дузпата той стреля над вратата. В 74-ата минута Депай имаше нов шанс да запише хеттрик, като от около 30 метра стреля от фаул и бе много близо до гола, но топката профуча до гредата.

В 79-ата минута пък Брюж остана с човек по-малко на терена, след като Мехеле бе изгонен за нарушение срещу Хавиер Ернандес.

До края Манчестър обсади вратата на Брюж. В добавеното време Крис Смолинг направи невероятен пропуск с глава от два метра. В следващата атака обаче Депай центрира великолепно за Фелаини, който от близо с глава реализира за крайното 3:1.

Така Манчестър Юнайтед записа важен успех, който му дава предимство преди реванша, но голът на чужд терен оставя шансове и на Брюж да търси обрат на свой терен.

Стартови състави:

Ман Юнайтед:
Роморо, Дармиан, Смолинг, Блинд, Шоу, Карик, Шнайдерлин, Мата, Янузай, Депай, Рууни

Брюж: Брусезе, Коолс, Мекеле, Дуарте, Де Бок, Симънс, Вормер, Васкес, Мбомбо, Диеркс, Диаби

 Ман Юнайтед - Брюж 3:1
0:1 - Карик (а.г.), 08'
1:1 - Депай, 13'
2:1 - Депай, 43'
3:1 - Фелайни, 90'



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
19.08.2015 15:07

Страхотен Депай, и много слаб Брюж в атака с тези чернилки, една топка не можаха да овладеят.

ub7
19.08.2015 12:59

Брюж беха без 6тима титуляри а при 1-1и капитана им излезе. Хубави голове на Депай. Всички без Сити са мн далече от оптимална форма.

El_Fenomeno_9
19.08.2015 13:41

Ето защо всички фенове на Ливръпул викаха , какво се заяждате само с нас и Юнайтед не играят добре и те взеха 2 измъчени победи , ДА ТАКА Е , но в Юнайтед има перспектива , има на кого да се разчита , ИМА КЛАСА , там неминуемо и е само въпрос на време нещата да се изгладят , тая перспектива в Ливърпул я няма , особено с тая отчайващо слаба халфова линия , дето само един Джан е на ниво , но той е все още много зелен да бъде лидера , който да вдъхнови останалите дървета да се представят добре ! Иначе и на мене ми направи впечатление , че Брюж вчера игра с много посредствен състав , миналата година ги следях много из късо , гледах и двата им мача с Бешикташ , имаше къде къде по качествени играчи , но може наистина да е имало контузени , аз лично очаквах много от Брюж за тези сблъсъци , особено ако бъдат подценени , така е най - трудно да се бие отбор , когато още не си сработен и си фаворизиран тотално , което е малко надуто предвид , че съперника е корав и особено като го подцениш

Amateur1878
19.08.2015 11:43

До коментар [@comment 1826907] от [@user caramell]:

И само като допълнение конкректно към този ти коментар: ти недей да гледаш положенията, владеенето на топката и пр. Футболът е игра на голове. Вчера като имахме 19 удара във вратата какво от това? Брюж с един удар и един гол (вярно, автогол, но все пак). Целта на футболът не е игра да направиш 30 положения и да не вкараш нито едно и да се биеш в гърдите как си смазал противника. Целта е да си с един гол повече от противника след последният съдийски сигнал.

Dontspeak2
19.08.2015 11:37

До коментар [@comment 1826907] от [@user caramell]:

Щеше ама друг път. Имаше играч на Кристъл Палас който щеше да я изчисти.

MemphisDepay
19.08.2015 11:34

До коментар [@comment 1826907] от [@user caramell]:

хахаха да да мисли си го *lol*

MemphisDepay
19.08.2015 11:27

Само да попитам защо има снимка на мача с Villa ? *lol*

caramell
19.08.2015 10:09

Честито на Ман Юн! За Мемфис беше ясно , че ще е звяр. Аз лично съм му голям фен , защото го следя от 2 години. Обаче да го сравнявате с Роналдо е глупаво..иначе като се развие във всеки аспект от играта и спокойно можете да го продадете на Реал за 150млн *lol* Иначе за мене Ман Юн не е кой знае какво..нито са играли с Челси,Арсенал,Сити или Ливърпуул. Ако тогава вземат максимални точки значи всичко ще се подреди..но ако седят с Блинд в защита ми се струва , че як пердах ще ядат. Това , че са били Тотнъм с автогол и Вила с рикошет не е кой знае какво.

Red_Manc
19.08.2015 19:34

Казваш, не вие биете Тотнъм с един удар в очертанията, но вие с многото истрели към вратата на Уест Хям какво направихте ???

Red_Manc
19.08.2015 19:28

Футболът не е игра на положения, а на голове приятелю. Смешно е да казваш, че Юнайтед не е нищо особенно при положение, че в момента отбора е в процес на играждане. Вместо да гледаш чуждите отбори, първо погледни своя, защото и вие не сте чак толкова силни. Живот и здраве като се срещнем през Октомври ще видим кой е по - добър.

Man7united
19.08.2015 13:22

Защо отказваш да приемеш истината пич, как така само ти единствен в целия свят не виждаш нещо положително в отбора? Миналия сезон на тоя етап имахме 1 точка не играхме в ШЛ играта ни беше под всякаква критика, има адски голям напредък, а вчерашния мач просто показа, че ще ставаме все по-добри, вярно е, че ни трябва нападател, но другото е перфектно засега, а вашия отбор е този, който тъпче на едно място от както се помня, винаги си отпадате на 1/8 финал, всяка година сте ни абонати, и просто съм ви отписал за титлата в Англия, отбора ви е по чуплив от Ортопедична клиника. Първия мач бихме, а вие паднахте смешно и ми излизаш с мнението, че нашия отбор бил боклук, просто не се връзва, отричаш реалността

Amateur1878
19.08.2015 12:55

И понеже сега му обърнах внимание на това: чак 25-ти кръг е прекалено късно, приятел. Аз имах предвид нещо от сорта на 10-15 мача. Тогава вече играчите са свикнали един с друг, навлязли са в ритъм, видяли са подобренията по другите отбори, знаят какво да очакват и вече се играе. Горе-долу тогава може да се направят някакви първоначални заключения и да се мисли дали и какво ще става през януарският зимен трансферен прозорец.

Amateur1878
19.08.2015 12:29

А играчите от школата малко ли са? Ако така е било, то играчи като Скоулс, Гигс, Бекъм и Невил никога да не са изгрявали при нас. Това е хубавото на Юнайтед и заради това ги харесвам - понеже юношите взимат важна част от отборът и отборът разчита на тях. Може би и заради това ни се разминават мненията за заместниците: под "заместник" ти разбираш да бъде купен някой доказан играч (или заформящ се такъв), но аз под "заметник" разбирам в голяма степен и момчета от школата. Казваш за Смолинг - ами имаме Рохо, Джоунс, МакНеър, много краен случай Еванс, а и виждаме, че Блинд се справя доста добре. Шоу ако се контузи? Рохо може и като десен бек, при нужда Блинд може да играе ляв бек, а и Блакет се справяше добре срещу по-малките отбори миналият сезон. Рууни ако се контузи имаме Чичарито и Уилсън. Грахчето го знаем как може да бележи голове след удар с гъз. Фелайни не се справи ама НИКАК зле като нападател миналият сезон. А за крилата и халфовата линия да не говорим - там сме дори пренаситени. Сам виждаш, варианти има. Но ще се съгласся в някаква степен с теб относно нападателя. Може би един нападател от ранга на Лукаку и Бентеке няма да е зле. Казваш и "ако"! Това е много хубаво с акото, но то колкото и играчи да вземем, винаги ще има въпросителната "ами АКО този и този се контузят, какво правим!?". Неизвестни ще има ако ще да имаме и по 5 играча на позиция. Споменал си за защитата, споменал си за крилата, аз ще добавя и халфовата линия (то и няма как и да е по-различно с Ерера, Фелайни, Шнайдерлин, Швайнщайгер, Янузай, Карик). На скамейката за вратата имаме Валдес и Де Хеа, прави сметка *smile* Така че какво излиза: може би един нападател. Но кой ли отбор няма проблемни места!? Проблемни места имат дори и отборите, които стават шампиони.

caramell
19.08.2015 11:49

Само на тебе ще отговоря , защото гледам , че разбираш от футбол , а другите само знаят да викат " Ман Юн , Ман Юн ". То е ясно , че един отбор се вижда колко е стабилен някъде след 25тия кръг дори и дали може да бъде претендент за титлата или за топ4 или т.н. Ами не виждам положителна алтернатива във вашия отбор , като може би само защитата и то само някои игра и крилата са ви на висота. Само се замисли нещо като се сетиш колко контузии имахте последните сезони , ако нещо стане със Смолинг или Шоу едновременно за голям период от време какво ще правите? Ами Рууни се контузи кой ще бъде отпред? Защото само за някакви деца от школата се сещам? Отбора ви не е на висота и ти го казвам с ръка на сърцето , защото нямате опции на определени позиции ( няма какво да се лъжем ). Колкото до Арсенал - мога да ти кажа , че на всеки , ама абсолютно на всеки пост сме подсигурени. В момента Уилшър ( който е вечно в бокса ) и Уелбек са контузени , а аз забравям , че са в отбора. Ами Уолкът.. колко ме е яд за тоя пич..в момента няма място за него в отбора , а понякога и Чембърлейн дори неможе да играе. Ако на Жиру му върви играта , което леко ме съмнява и нямаме контузии просто ще е страшно , защото отпред всеки може да бележи отвсякъде. Само им трябва силна психика и нещата ще се получават с постоянство естествено. И да ти кажа ми писна да пиша , просто не виждам смисъл.

Amateur1878
19.08.2015 11:39

Не бе, приятелю. Аз не го примем за хейт, но ми е странно да говориш за нищо особено при положение, че самият ти отбор е още по-голяма трагедия. Разбира се, че играта ни не беше на ниво, но на кой отбор Е на ниво в момента!? Правиш някакви генерални заключения след два изиграни мача. Трябва време (разбирай, доста повече от 2-3 мача), за да се види дали отборът ще го бъде или няма да го бъде. Както един отбор може да започне супер силно и да се срине след това (Сити), така и даден отбор може да започне колебливо и дори със загуби и след това да набере скорост (Юнайтед, Арсенал, Пуул, Челси). Все още изобщо не можеш да кажеш дали отборът е направил точните трансфери или не е или дали ще му трябват нови или не. Това се пробвам да ти кажа и се надявам да ме разбереш какво имам предвид. И аз не целя да хейтвам, обиждам или каквото и да е. По твоята логика, 99.99% от отборите във ВЛ са трагедии като Арсенал са някъде в долната част на класацията, а Лестър ще се бори за топ 4 и нямат нужда от трансфери, така ли?

valdes021
19.08.2015 11:22

Все едно вие сте по-добре от нас.Вие също имате нужда от нападател и това,че създадохте положения и бихте Палас с автогол,не трябва да ви залъгва за моментното състояние*smile*

caramell
19.08.2015 11:21

Е какъв зор бе братче? Просто магив от Чембърлейн..не нашия отбор пази резултст 1:0 срещу Тотнъм и Вила. Не нашия отбор бие с един точен удар в мача..

MemphisDepay
19.08.2015 11:18

Бихте си ги в КШ вие със зор ги победихте,май не виждаш как играят а ? (Не обиждам Челси)

caramell
19.08.2015 11:12

Челси си ги бихме за КШ. С Ливърпуул играем в понеделник. Радвай се на победите над Брюж и Вила и това е.

caramell
19.08.2015 11:10

Хайде пак се започна! И ще ми кажеш , че играете на високо ниво ли ? За мене нищо не сте и него казвам с цел хейт , а от футболна гледна точка. Защото като ви почнат септември месец тежките сблъсъци и както нямате нападатели и Блинд е централен и то с Ромеро на вратата Агуеро,Санчез и Азар ще летят покрай вас. Колкото до нас това , че паднахме не е кой знае какво..немога да се ядосвам на Чех за глупавите му озяви..имахме 22 положения , но без точност. Викаш автгол , а? С Палас направихме 19 положения и 12 точни. Пожелавам ви успех , но без точните трансфери не сте за никъде.

pako7
19.08.2015 11:03

А Арсенал с кой играха че вече и загуба имат??? с Челси ли ? с Юнайтед ли ? Със Сити ли?? Значи Юнайтед имат 6 точки ама не са кой знае какво. Арсенал обаче или Челси са фаворити а вече инкасираха загуби!!!! Айде малко по-сериозно

pako7
19.08.2015 10:58

Значи West ha

Amateur1878
19.08.2015 10:57

Не че нещо, приятелю, но вие с кого сте играли? Ние поне изиграхме мач с Тотнъм, които се водят доста сериозен отбор и не загубихме точки в двата ни мача. Така че, нека не правим изказвания от сорта на това, че две победи не са кой знае какво понеже се вижда, че са, особено в началото на сезона. Миналата година пак така ни отписвахте срещу всички топ отбори заради слабият старт на сезона, а то какво се оказа!? Натупахме всички без клизмата на Сити и клизмата на Челси. Така че като видиш Челси как изгубиха точки срещу Суонзи, вие бяхте смазани от Уест Хям и бихте с автогол Палас, а Ливърпуул се мъчиха като грешни дяволи срещу новака Борнемут, то ще се окаже така, че победа над Тотнъм и победа като гост над Вила Е кой знае какво.

Bacila12
19.08.2015 09:24

Като изключим автогола на Карик, страхотен мач за червените дяволи. Това е Манчестър Юнайтед дето исках да видя. *wink*

abvbgbg
19.08.2015 01:48

Някой знае ли какъв е клубния коефицент на отбора за сезон 2015/16?

MemphisDepay
19.08.2015 00:20

Пиша емотиконите на тел немога да ги отварям нещо ....

MemphisDepay
19.08.2015 00:19

Нова легенда се роди тази вечер дами и господа smile emoticon
Мемфис показа, че има всичко за да носи тази 7-ца и сега остава да е здрав и да продължава само напред. Този мач ни показа, че отбора е достатъчно добър за този сезон. Страхотна 4-ка в защита и особено бековете. Има настроение и комбинации, Швайни трябва да е титуляр! Общо взето тази година трансферите са точно на място и отбора изглежда адски балансиран.
П.С Макар мнението ми да не е популярно, дай боже педалчето от Барса да не идва в отбора, че да виждаме Янузай по-често. Браво на ЛВГ, показа на какво е способен, когато е оставен да работи. Убеден съм, че ни предстои позитивен сезон
GGMU !!

Amateur1878
19.08.2015 15:02

Понеже и тримата изброени от теб са леви крила, а Педро е дясно *smile*

razbiracha87
19.08.2015 14:56

Имаме Йънг, Перейра и Линдгард. За какво ни е Педро тогава.

Amateur1878
19.08.2015 08:41

Въпросният фен на Реал Мадрид винаги е бил такъв, приятелю. Не само този му коментар, а общо взето откакто съм тук, коментарите му са били все едни и същи. Има и още 2-3 потребителя, които са окончателно изперкали, но както и да е. Колкото до коментара ти. От новите ни попълнения Депай вчера показа защо беше взет, факт е. Във ВЛ малко се позагуби в първите два мача, но въ ввчерашният мач направо компенсира с представянето си. Голяма десятка е и Шнайдерлин - този човек ме радва все повече и повече със спокойната си и точна игра. Но според мен Рохо си е много добър защинтик. Миналият сезон се представяше доста добре, макар че постоянно биваше въртян в защитата. Този сезон сформират ли тандем със Смолинг, то ще видиш, че нито СМолинг, нито Рохо са посредствени играчи. Всичко е въпрос на сработване, а не толкова на индивидуални качества. Ние винаги сме залагали на сработеността между играчите.

hammerhammer
19.08.2015 02:54

Съмнявам се ЛВГ да налага схема 4-3-3, по скоро 4-2-3-1 или нещо от този род, което означава, че наистина нямам кой знае каква нужда от Педро, разполагаме с играчи които могат да играят на няколко позиции като Валенсия и Дармиан, и 2мата могат да играят като крила, отделно имаме Мата,Янузай,Йънг и Валенсия които също могат да играят по крилото, да даваме 30мил. и то пък точно за Педро.. по-добре да се изчака до следващият трансферен прозорец и да се види къде е слабото място, според мен или нов вратар или нов защитник ще трябва да се купи, Ромеро се справя добре в момента но Юнайтед винаги е имал страхотни вратари, след Шмайхел, Ван Дер Саар и Де Хея, Ромеро е някак си несериозно, в защита Смолинг играе добре засега но няма място за сравнение между Смолинг и Блинд със Тери и Кейхил или Мангала и Компани.. какво остава пък отбите фаворити за ШЛ..

kibo1992
19.08.2015 02:46

Първо честито за победата. Съгласен съм с това което казваш , но според мен още е рано да се говори за легенда. Има талант , но дали ще се развие и да се превърно в топ играч, ще видим. И се надявам на 12 да се получи хубав мач. *smile*

georgichotev
19.08.2015 02:44

И защо Педро да не дойде???? При 1 контузия или спад във формата каква ще е алтернатива на за крилото,ей така си ги пишете тези коментари

sdw
19.08.2015 00:36

Много,ама много не на място коментар колега *smile* Преди коментарите ти ми харесваха,но имам чувството,че скоро си скъсал с гаджето *smile* БЕз да се обиждаш!


19.08.2015 00:33

Гледайте да го развиете и след 2-3 години може да ви го купим за 80-90 милиона.

Brezov25
19.08.2015 00:07

виках ,че ще имате проблем с брюж , но си ги спукахте

luis_nani17
19.08.2015 00:07

Незнам ама според мен Мата трябва да играе зад нападателяя защотооо много е бавен...един Янузай или ако вземем Педроо..ще е много по добре по лявото крило..Мата колкото и да е класа си е бавен и не е остър

Salient
19.08.2015 00:01

По-добре да не се отнасяме с много похвали по адрес на Депай, защото Ди Мария също започна взривно, но знаем как се развиха после нещата. Безспорно беше изумителен днес, но най-добре е да имаме реалистични очаквания за да не се разочароваме след време. *smile*

Manchester4o
19.08.2015 00:07

Не гледай само това,виж желанието на единия и желанието на другия...

Uigtfri
19.08.2015 00:01

Доста съм разочарован от резултата, но не и от играта. Играта (изключвам първите 10 минути) бе просто прекрасна, създадохме страшно много положения и само късмета на гостите ни попречи да бием с 5:1, 6:1. На реванша НЕ трябва да се допуска подценяване и няма да имаме абсолютно никакви проблеми, но ако играчите се отпуснат, то е възможно да изпитаме някакви затруднения.
NoDiggity, този гол и най-класната защита в света няма как да го предотврати. Просто уникален шанс за белгийците и уникален МАЛшанс за нас. Не мисля, че имаме спешна нужда от защитник.

sdw
19.08.2015 00:34

Коментара ти е ок,но само да попитам...Какво хубаво виждаш в завръщането на Рохо?Че то този е от посредствен нагоре!Че и по-зле. Относно новите ви попълнения,определено Депай е точно в десятката!За мен прогнозата ми за Юнайтед за сезона е,че отново ще сте в 4-ката,но няма да сте дори и втори,въпреки класните играчи,не и докато ЛВГ ви е треньор.

NoDiggity
19.08.2015 00:16

Не говоря въобще за гола. Естествено, че се случват и такива неща. И срещу Тотнъм и срещу Брюж днес бъркаме много при разиграването отзад, а и Ромеро се усеща, че се притеснява при върнати към него топки. За сега ок, само 1 гол допуснат, ама депърва идват силните отбори. И все пак Рохо и Джоунс се завръщат скоро, така че нещатата ще станат по-добре *wink*

razbiracha87
19.08.2015 00:00

Отлчен мач на Мемфис! Най-добрият на терен и се отличи с 2 гола и асистенция. Проблемът беше Рууни и Мата, които не ме впеатлиха с нещо сериозно.

luis_nani17
18.08.2015 23:55

Малее второто полувреме ги съсипахмее..всяка атака ни беше головаа...нз как не вкарахмеее повечко голчетоо..но и това е добър резултат

Salient
18.08.2015 23:54

Страхотен Депай и честита победа! Хареса ми играта, със сигурност беше на по-високо ниво от предните 2 мача. Мемфис обаче беше задължен да я вкара при онази брилянтна контра!

thereddevil7777
18.08.2015 23:49

Скай спортс : Реал (Мадрид) предложи 80 милиона паунда за Мемфис Депай .

NoDiggity
18.08.2015 23:46

Депай е просто ИЗРУД! Точно таква 7-ца ни трябваше! Играем много по-добре от миналата година в предни позиции, обаче отзад работата куца. Дано вземем защитник до края на трансферния.

luis_nani17
18.08.2015 23:58

1 допуснат гол в 3 мача и то автогол и никаква работа за Ромеро и в 3те мача ..само дето срещу тотнъм спаси 1,2 положенияя...стабилна е защитата по отношение на защитаванее..само при пасове и изнасяне на топката бъркат с пасовете..

United_11
18.08.2015 23:55

Не е толкова зле работата отзад, Шоу се представя много добре, Смолинг също, Дармиан прогресира, Джоунс е контузен, но и на него може да се разчита. Съставът ни е добър, поне според мен, но да видим. Честита победа, ДЯВОЛИ! *devil*

MemphisDepay
18.08.2015 23:45

Честита победа ДЯВОЛИ ! Вече сме още по-близо до Шампионската лига ! GGMU *devil**devil**devil**devil**devil*

Red_Manc
18.08.2015 23:45

Честита победа дяволи ! Много добър мач за Депай.

abvbgbg
18.08.2015 23:44

Такъв интензитет в играта скоро не бях гледал заслужено 3 на 1 като ни ощетиха с явна не свирена дузпа, браво на фелайни пореден много важен гол за отбора, можеше резултата да е мн мн по сериозен , но и този не е лош.Дано повторим тази игра и другия мач и няма да имаме никакви проблеми да продължим...

one2win
18.08.2015 23:46

Е то е ясно, че ще продължите. Мача в Белгия е 0-0 или 0-1 за Юнайтед.

m_andreev
18.08.2015 23:18

Някой знае ли защо всички освиркват Ромеро?

simon_66
18.08.2015 23:31

Не освиркват Ромеро, а зад него в края се намират феновете на Брюж и са доста гласовити в спорните ситуации.. от тях идват разните освирквания!

Salient
18.08.2015 23:21

Щото направи простотия след като Шнайдерлин върна топката към него и щеше да стане 2-2.

IM_A_PLAYER
18.08.2015 22:57

Дават ми тия куци коне ,Бате-Партизан вместо Лацио и Байер.*silent*

one2win
18.08.2015 22:59

Заради Божинов!

ivanov1982
18.08.2015 22:53

Коренна промяна през второто полувреме. Дано да вкарат поне още един-два гола.

Brezov25
18.08.2015 22:52

нали не с него бе риби кой обърна мача

abvbgbg
18.08.2015 22:43

Кофти късмет за Карик и уникален Депай, трябва поне още 1 гол без да допускаме повече за да дишаме малко по спокойно на реванша

Bacila12
18.08.2015 22:38

Страхотни два гола за Депай. Не напразно му дадоха фланелката с номер 7.

Written
18.08.2015 22:29

Депай ги носи на гърба си, Рууни гола вода, другите и те са пълнеж ...

nph7tisho
18.08.2015 22:31

Абсолютно ,но какво 2 гола браво!

Salient
18.08.2015 22:29

Да продължава със същото темпо и желание Депай и ще стане голям играч! *smile*

mancityyy
18.08.2015 22:06

говнайтед отпада

simon_66
18.08.2015 23:42

А откъде знаеш, че не съм го направил.. и дебитна карта имам, и пари в нея *lol*

miro211
18.08.2015 23:38

Трябваше да го пуснеш на точен*wink*

one2win
18.08.2015 23:00

Еми то, ако завърши 3-2 верно ще отпаднат. *joking*

simon_66
18.08.2015 22:09

Мозъкът ти отпада на теб*joking* гледай, че мачът ще е 3:1 или 3:2 за Юнайтед!

danialves2
18.08.2015 22:00

Страхотно попадение на Мемфис Депай! *beer*

Man_City16
18.08.2015 21:59

Карик дъниш ми фиша внимавай !! *evil**evil**evil*