Тити Папазов се отказа от треньорството

13:57
Тити Папазов се отказа от треньорството
Божидар Краев заяви, че за първи път, откакто е в представителния отбор на Левски, усеща толкова голяма подкрепа към младите футболисти.

"От 2,5 години не съм усещал по-голяма подкрепа към младите. Но и ние за първи път заиграхме толкова редовно и оправдахме очакванията", заяви Божидар Краев. "В Левски се дава шанс и който го използва - играе. Със сигурност има израстване. Сработихме се по-рано от очакванията. Дано продължаваме да играем така. Мисля, че не трябва да ангажираме никой с временни изявления. Сезонът е дълъг, много отбори ще се борят за трофея, ще видим кой ще го спечели", допълни той.

Краев не е имал колебания дали да остане на "Герена". "До момента не е имало колебания дали да остана в Левски. Мечтая да подобря качествата си. На терена трябва да покажа дали съм готов за лидер. С оглед на поста, на който играя, основната ми цел е да вкарвам голове, да асистирам и да печелим трите точки", каза той, като допълни, че непосредствената цел пред отбора е победа срещу Локомотив в Пловдив в мача от шестия кръг на "А" група в неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMRM7
20.08.2015 21:47

Баси олигофрените, даже не си правите труда да редактирате статията, това се нарича безотговорност и байганьовщина