Томов: ЦСКА е на Митал, на печелба сме за 2007г.

16:35
Томов: ЦСКА е на Митал, на печелба сме за 2007г.
Президентът на ПФК ЦСКА Александър Томов този път не се изметна, както направи вчера и даде обещаната пресконференция пред насъбралите се журналисти.

Томов започна с това, че като цяло отборът на "червените" е приключил 2007г. на плюс и по-конкретно с 8 254 000 лева, като 4 милиона са дошли от реклама, а малко повече от милион от продажби. Заплатите на играчите и служителите в клуба са надхвърлили 7.5 милиона.

Бившият политик обясни, че стадион "Българска армия" е в процес на реконструкция, а относно самия отбор заяви, че до ден два се чакат още нови попълнения, който ще се присъединят към отбора в Холандия.

Относно своята вина за критичната ситуация в клуба Томов сподели, че той се чувства като такъв единствено поради допуснато подценяване. На въпроса чия собственост е ЦСКА, Томов отговори, че всички акции са собственост на един и същ човек и това е Прамот Митал. Дали ЦСКА ще бъде продаден зависи единствено от самия него. Според Томов е имало 2 кандидат купувачи, но интереса към отбора е бил свързан в частност и с Кремиковци.

На финала шефът на "червените" обеща да изнесат в клубния сайт информация със заплатите на всички служители в клуба:

"Моля да направите справка колко Данък Общ Доход плащат и другите клубове. ЦСКА е поставен в крайно неравностойно положение, заради данъците и наемите, които плащаме. Скоро ще публикуваме заплатите на управляващите и футболистите. Аз нямам компенсации и в ЦСКА не съм дошъл за пари. Това, което можете да очаквате е, че ще публикуваме възнагражденията на официалния ни сайт."



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danzig72
23.07.2008 00:30

ЦСКА-Цигански Селски Клуб на Аматьорите.Това сте вие!

CandyBoy
22.07.2008 19:33

Който и да дойде на Армията гледа да краде.Това е ! Щом човек като Емо е замесен вече не вярвам на никого.Дано поне Пената ни оправи

martototo
22.07.2008 16:47

Ясно, пак много шум за нищо.Това за Миндал се знаеше.
По никакъв начин и с нищо няма да ни стопли нас това кой колко пари зима.
На кой му пука ? Нека се взимат НО НЕКА ДА СА ЗАСЛУЖЕНИ !!!