Триумф за Хамилтън на "Монца", Фетел остана втори

17:00
Триумф за Хамилтън на "Монца", Фетел остана втори
Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън спечели надпреварата за Гран при на Италия на легендарната писта „Монца". Британецът развали празника на хилядите тифози, които бяха изпълнили трибуните, оставяйки техния любимец Себастиан Фетел на второ място. При награждаването се чуха доста освирквания по адрес на Люис, а Себастиан бе посрещнат на почетната стълбичка като победител.

На третото стъпало на почетната стълбичка се качи бившият пилот на Ферари Фелипе Маса, състезаващ се за Уилямс. Бразилецът се пребори със съотборника си в последната обиколка за третото си място, непозволявайки на Валтери Ботас да го изпревари малко преди финала.

Основната причина двамата съотборници в Уилямс да стигнат до трето и четвърто място бе отпадането на Нико Розберг. Двигателят в болида на германеца не издържа и избухна в пламъци, което спря атаката на второто място, на което по това време се намираше Фетел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

billy_944
06.09.2015 17:36

Уинър поне снимка от днешката стълбица да бяхте сложили..Колкото до състезанието отново малшанс за Розберг и тая година ще се размине с титлата.Дано поне като баща му спечели една идните години,Фетел започва да се връща към миналите години при равни условия с Хамилтън ще е доста интересно..

ComsteR
07.09.2015 01:18

Не пилот, а кола номер 1 е 44. Фетел със ферарито на Алонсо титла щеше да спечели. Тази година Алонсо е всичко друго , но не и пилот проблемите са от Хонда. Ферари е във възход , и то доста успешен.Очаквам да се борят за титла следващата година, дано и Макларън да се съживят все пак са един от великите отбори и 16 позиция не е за тях.

crazy_rabbit
06.09.2015 18:23

Разбира се *smile* За мен безспорен пилот номер 1 в момента е Хамилтън, но истината е, че във Формула 1 основната разлика е в болидите *wink*

billy_944
06.09.2015 17:57

За мен най-големите карачи в момента са именно той с Райконен и Алонсо.Всеки си има мнение де.

crazy_rabbit
06.09.2015 17:40

При равни условия, Фетел никога нямаше да има същия брой титли *wink*