Кобрата: Двубоят с Кличко бе ценен урок за мен

14:29
Кобрата: Двубоят с Кличко бе ценен урок за мен
Кубрат Пулев сподели, че си е взел поука от мача с Владимир Кличко и вече гледа по друг начин на себе си и шанса един ден да стане световен шампион.

"Боят срещу Кличко беше ценен урок за мен. Дотогава аз бях твърде самонадеян. Сега знам, че ми трябва нещо повече, за да победя шампиона. С тези мисли в главата сега аз започвам едно ново начало", заяви Кобрата пред официалната страница на отбора си "Зауерланд" във "Фейсбук".

Както е известно, Пулев ще се бие за пръв път под ръководството на новия си треньор Ули Вегнер на 26 септември. Мачът ще е част от боксовата гала-вечер по случай 35-годишния юбилей на промоутърската компания "Зауерланд", която ще се състои в 12-хилядната зала "Макс Шмелинг Хале" в Берлин. Все още не е ясно обаче името на бъдещия му съперник.

В последния си двубой Пулев допусна първата си загуба на професионалния ринг. Той бе нокаутирам от Владимир Кличко през ноември миналата година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resistance
11.09.2015 08:03

Дам! Едно от нещата, за които би трябвало да си взел поука е, че не трябва да "лаеш" много преди боксов мач! Има една поговорка: "Тихите води са най-дълбоки".

El_Fenomeno_9
10.09.2015 19:04

Най - накрая да каже нещо смислено 1 година след мача ... Не може да разбере че като се самонавива и самозалъгва с глупости кой кви допинги взимал , кой бил смешен шампион , кой какви противници имал , това НЕ МУ ПОМАГА ...

AC_Milan_92_45
10.09.2015 17:20

А дано да е истина, това което е казал и да го мисли, защото дрънканиците ти особено след мача, бяха позор за спортист, който твърди, че дава пример на хората и децата най-вече.