Хамилтън разкри голямата си цел

19:30
Хамилтън разкри голямата си цел
"Още от дете си мечтая да изравня постижението на Аертон Сена и да спечеля три световни титли във Формула 1. Това е основната ми цел засега", сподели пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън.
 
Британецът вече има две титли на сметката си, като през този сезон се справя отлично и след успеха си на Монца миналия уикенд, вече има преднина от 53 точки на върха на класирането при пилотите, пред втория Нико Розберг. "Още от дете си мечтая да изравня постижението на Аертон Сена и да спечеля три световни титли във Формула 1. Това винаги е била целта ми. Ако успея да я постигна, би било фантастично. Трябва да спечеля поне 3, това е основната ми цел засега", коментира Хамилтън.
 
30-годишния състезател призна, че вече мисли и за живота си след Формула 1. "Вече достигнах момент, в който съзнавам, че ми остават определен брой години в спорта и си мисля за периода след това. Гледам хора като Меджик Джонсън, Майкъл Джордан и Дейвид Бекъм, спортни звезди, които са продължили да се издигат след края на професионалната си кариера. Сега аз се опитвам да поставя основите на нещо подобно", обясни Хамилтън.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари