Вечното дерби в 11-ия кръг

11:37
Вечното дерби в 11-ия кръг
Отборът на Левски излиза срещу шампиона ЦСКА в 11-ия кръг на новото футболно първенство в "А" група. Жребият, изтеглен в сградата на Българския футболен съюз, отреди "сините" да бъдат домакини на шампиона в първото за годината Вечно дерби.

Първите срещи в "А" футболната група на България започват на 9 август, а изтеглените двойки са:

Вихрен - Левски

ЦСКА – Беласица

Ботев Пд – Черноморец

Пирин - Черно море

Славия - Литекс

Сливен - Локомотив Пд

Спартак Вн - Локомотив Мездра

Миньор Пк - Локомотив Сф

Двубоят за Суперкупата на България е насрочен за 3 август, като трофея ще си оспорват отборите на ЦСКА и Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AlexAng
23.07.2008 19:04

Хм, мен български футбол не ме интересува ,ама ич...Обаче какво може да се каже за президента на БФС : обърнете внимание какъв жест прави с дясната ръка при награждаването миналия сезон- "Айде да бегаме" и това е знак как си върши работата.Дали Платини може да си позволи това.Да не говорим за медийните му изяви-със слънчеви очила като кино звезда,ама не е.
Като футболист беше голям,но като човек е пълен простак

OnlyInter
23.07.2008 14:34

Не мога да разбера как може изобщо да мрънкате за програмата, при положение, че първо за вас е по-лесно подредена и не участвате в тая програма. Баси наглоста. На всичкото отгоре и отсрочка ви дадоха да си оправите и стадиона. А бе направо NC...
А и не почвайте още от сега с параноите, щото вече сте жалки. Първо Батков ви беше виновен, ся и БФС. Ако не беше БФС-то ся щяхте да сте във програмата за "В" група, така че не плюйте поне по тях.

toreto_sz
23.07.2008 13:43

не мисля че бфс цели да закопае цска,мисля че жребия е доста благоприятен за тях,лош жребии би бил да срещнат ,левски ,литекс.локо сф, още в парвите крагове,таи като тези млади момчета ще имат нужда да привикнат с тежкия товар които ги чака

но според мен RUIZ е прав не виждам нищо ново в парвенството по скоро с всяка година варви на долу нямали 7 равностоини отбора да си оспорват титлата и по 3-4 изненади на краг

ruiz
23.07.2008 12:15

Колко човека останаха да се вълнуват от тази смес между боза, туршия, шльокавица и прокиснал айрян, наречена българско първенство по футбол ? На някои им била трудна програмата... Като се притесняват някои от гостуване в Бургас, Пловдив или Петрич, представям се на какво дередже ще сме в Европа...

CandyBoy
23.07.2008 12:13

Кажете ми кога е било,БФС да "реши" нещо , което е в полза за ЦСКА ?! Винаги всичко е против нас и още по-лошо...в полза на "Вечно вторите" ! Дори сега след тази криза в ЦСКА на Михайлов и Со. не им стига а искат да ни досмачкат.Но ние сме ЦСКА ! Кой сега е Номер 1 ?!

dracula_88
23.07.2008 11:50

В първите две домакинства любимият ми ЦСКА ще трябва да се лиши от ст. "Б. армия", ако не играе и целия сезон на друг терен. Но както и да е - защо ли се учудваме, че при домакинските си наказания ще дойдат Бела и Локо-Пд, а не например - Левски и Литекс? И защо ли при първото си домакинство на неутрален терен Ботев ще приеме Чц Бс., а не например Левски или ЦСКА?
И още нещо: Шампионът ЦСКА има две поредни домакинства в третия и четвъртия кръг. В 11-ия гостува на Левски, а в 13-ия е с Литекс в София. Значи пак някъде се събират два поредни мача у дома, или далеч от "Армията".
Още по-некадърно подредена програма, толкова инсценирана и тъпа работа няма никъде...

RAMOS_89
23.07.2008 11:45

тварда 1ца 100 % слагайте апартаменти какжо имате