Осъдиха Христо Порточанов

18:40
Осъдиха Христо Порточанов
Христо Порточанов е осъден от Бургаския окръжен съд да внесе по сметките на втородивизионния ПФК Нафтекс 800 000 лева. Сумата е била присвоена от члена на изпълнителния комитет на БФС под формата на заплати, които той сам е подписвал по времето, в което бе президент на клуба.

Новината потвърди и изпълнителният директор на бургаския клуб Пламен Киряков.

Въпреки че решението на съда подлежи на обжалване, шансовете на футболния шеф да се измъкне са сведени до нулата, смятат юристи.

Припомням, че през 2006 година Бургаският съд наложи запор върху имуществото на Христо Порточанов. Възбраната бе върху личния му автомобил и недвижими имоти в Бургас. Преди това ПФК Нафтекс заведе дело срещу него за неправомерни вземания от клуба в размер на над 1 млн. лева за 3-годишен период.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CeSeKaRcHe7o
24.07.2008 12:20

Ами хора това е напълно нормално да вземат пари то иначе каква име е ползата не можи само да даваш трябва и да вземаш.Всеки от вас ще вземе също ако си президент и през тебе да минаат по близо 1 млн лева за заплати и разходи на клуба всеки човек се изкушава разберете.Макар че за клуб като ЦСК това е срам и позор

drumara
23.07.2008 20:16

Лупи се е учил от него,а още колко има като тях...

udoji
23.07.2008 19:01

Че той колко пари е зел от уреждане на мачове...цял живот не може да ги изплати