Лечков за ЦСКА: Концентрираме се върху закона

10:38
Лечков за ЦСКА: Концентрираме се върху закона
"Ще прозвуча като политик - от закона в България и в света по-голям няма. Нека се концентрираме върху правилата и върху закона в България. Топката не е в Изпълкома, топката е на базата и в полето само и единствено на закона", коментира пред "ТВ+" вицепрезидентът на БФС Иордан Лечков, цитиран от "Меридиан мач".
 
"Всеки върти нещо и иска да направи нещо противозаконно. Няма как ние като орган, който регулира действията в българския футбол, контролирани от УЕФА и ФИФА, както виждате, да вземем нещо по-различно от това, което законът повелява. Не само нашият, но и футболният закон", продължи Лечков.
 
"Аз кога го казах, че ЦСКА има над 56 млн. задължения? Много отдавна. Казвам истината. Ето, Сливен също дължи едни пари на държавата. Значи аз съм и президент, и собственик на клуба, и аз искам така. Защо на мен да не ми се позволява? Има и много други отбори. Или най-добре да закрием футбола тогава", завърши Лечков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
13.10.2015 13:26

Знаеме,че Сливен сега дължи парите,който ти открадна плешив.....Колко дела станаха вече срещу тебе 10-20...ама резултат никакъв.И тея крадци са начело на БФС....вън плешивците от българския футбол *angry**cigarette**devil**stop*