Моуриньо критикува остро медиите на Острова

11:53
Моуриньо критикува остро медиите на Острова
Наставникът на Челси Жозе Моуриньо отправи остри критики към медиите в Англия. Португалецът заяви, че нападателят на тима Диего Коща е станал жертва на тенденциозното отразяване, след като медиите предпочитали да показват единствено негативните кадри с испанеца, вместо провокациите, които се извършвали срещу него.
 
В последния двубой на сините – домакинската победа над Астън Вила, испанският национал отново влезе в спор с противников играч – халфа на бирмингамци Ашли Уестууд, но до по-сериозни реакции от страна и на двамата, така и не се стигна.
 
"Доволен съм, че той не реагира, но щях да съм още по-доволен ако хората, които излъчват кадрите с тези моменти да бъдат честни и да покажат реално нещата. Той ще бъде атакуван по този начин, докато не дойде моментът, в който хората ще започнат да виждат реално какво се случва на терена", заяви треньорът на шампионите.
 
Нападателят бе наказан от Футболната Асоциация за три мача заради агресивното си поведение по време на шампионатния двубой с Арсенал. "Когато нямаш възможност да използваш играч като него, определено това е проблем, защото отборът се нужда от нападател с подобен характер. В съблекалнята Диего не е лидер, той дори не умее да говори добре английски, но на терена, начинът, по който жертва тялото си на терена е просто невероятен", заключи Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
19.10.2015 16:01

и на моу му е мъчно за комунизма. медиите на острова че са идиотски - идиотски са, но коща си го е заслужил това отношение.

Dempsey80
19.10.2015 14:24

Имаше и една друга ситуация в която Коста беше паднал на земята ,Джулиън Лескът го блъсна с колена в гърдите. Наказание нямаше.

chelsea_beroe3
19.10.2015 13:29

До коментар [@comment 1847181] от [@user crazy_rabbit]:

Кое по точно е смешното? Аз не видях едно видео, в което да си вижда ясно как Габриел изритва Коща в чатала. За другата ситуация не съм гледал и не мога да коментирам, ама е нормално всеки треньор да защитава футболистите си. Другото, което е - ти можеш да му се смееш, ама само в уинър. Ако застанеш срещу него или ще си глътнеш езика или ще кажеш някоя простотия и той ще те пъхне в малкия си джоб.

Brezov25
19.10.2015 20:41

ще му поискаш автограф

red_machine
19.10.2015 17:23

И какво ще стане като застана пред него? Ще се сбием и?

kapitana123
19.10.2015 14:50

".... Другото, което е - ти можеш да му се смееш, ама само в уинър. Ако застанеш срещу него или ще си глътнеш езика или ще кажеш някоя простотия и той ще те пъхне в малкия си джоб." - и тогава пристига супер Любоооо!!! Абе баце, ти имаш ли дванайсет годинки

Bitten
19.10.2015 13:24

До коментар [@comment 1847181] от [@user crazy_rabbit]:

Ммм има и някой фенове на челси които му се смеят.