Томов: Манджуков и Инджов са гробокопачите на ЦСКА!

09:11
Томов: Манджуков и Инджов са гробокопачите на ЦСКА!
Бившият собственик на ЦСКА Александър Томов обвини Петър Манджуков и Юлиян Инджов за фалита на 31-кратния шампион на България. Според Томов наследниците му на "Армията" умишлено не са платити сумите, касаещи получаването на лиценз. "Манджуков и Инджов са гробокопачите на ЦСКА", отсече в студиото на bTV доскорошният "армейски" бос, който припомни, че по негово време рекордьорът по титли у нас е бил лидер в елита, а сега е във "В" група.

"Когато някой поеме ангажимент, а след това не го изпълни, постъпката му е пошла. Така направиха Манджуков и Инджов. Първо ми казаха, че "днес плащаме за лиценза", а след две седмици заявиха, че ще има ново дружество. Голяма лъжа. Те поеха публичен ангажимент, който не изпълниха. Ангажимент не само към нас, ръководството на клуба, но и към всички фенове на ЦСКА. Става дума за не чак толкова голяма сума - 800 хил. лева. Ако бяха казали, че не са в състояние да съберат парите, щяхме да седнем всички акционери заедно и да решим този проблем. Знаех ли предварително какво ще се случи, нямаше да го допусна", заяви Томов.

"Това, което направиха двамата господа, е убийство. Сценарият, че е възможно да закриеш старото дружество и да започнеш на чисто в "А" група, не им се получи. Манджуков каза, че най-добрият вариант е да се фалира ЦСКА. Голяма измама!", недоволстваше в телевизионния ефир бившият собственик на ЦСКА.

"Тежко ми е, защото има 8-годишен процес срещу мен. Водят се дела, но аз ги печеля. Аз съм безкрайно точен и почтен човек. Гарантирам, че от ЦСКА и Кремиковци не е изчезнала нито една стотинка. В основата на всичко е Георги Първанов, който иска да навреди не на ЦСКА, а на мен", допълни още Томов, който категорично отхвърли възможността да се завърне в "Борисовата градина".

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sasho_Ivanov
23.10.2015 12:22

Много е нагъл! Главният виновник, заедно с Титан ЦСКА да са в положението в което се намират.

Ако бяхме свястна държава, този щеше да е вече в затвора!

CFC_Forever
23.10.2015 11:44

"Крадеца вика дръжте крадеца" хахахах

"Аз съм безкрайно точен и почтен човек." хахахах

nasko_iliev54
23.10.2015 11:24

Този не е ли вече в затвора Какво го мотат Отдавна трябваше да търка наровете

simi91
23.10.2015 11:08

На тоя кой му дава право да говори срещу други крадци и мушеници? *lol*