Сколари отказа да воюва с Фъргюсън

15:21
Сколари отказа да воюва с Фъргюсън
Фил Сколари обърна на шега твърдението на Сър Алекс Фъргюсън, че никога няма да достигне постиженията на Жозе Мауриньо в Челси.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед заяви, че Сколари ще бъде подложен на непоносимо напрежение от страна на Роман Абрамович.

Бразилецът, който спечели своя първи мач начело на "сините" вчера отговори:

"Напрежението, което е в Челси не е по-различно от това, когато бях треньор на други клубни или национални отбори."

"Дори изобщо не е различно. Всеки треньор в света е поставен под същото напрежение, както и аз. Това, което е тук, е напълно нормално."

Фъргюсън предположи, че най-добрите дни на лондончани са история и че тези футболисти, които играха, и под ръководството на португалеца са достигнали своя връх във игрово отношение.

Сколари, чиито отбор победи с убедителното 4:0 Гуангджу, отказа да бъде въвлечен във война на думи:

"Няма да говоря за това. Всичко, което ще кажа е, че имам няколко опитни играчи и няколко млади момчета. Имаме опита да спечелим Премиер Лигата."

Сега дори да спечелят титлата това може да не е достатъчно, след като изпълнителният директор Питър Киниън обяви целите за следващия сезон.

"Клубът достигна до финала на Шампионската Лига през миналия сезон, така че нашите очаквания са да си върнем титлата на Англия и да направим още една крачка напред в Шампионската Лига - т.е да я спечелим."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация