Инджов: Томов отново излъга всички

15:38
Инджов: Томов отново излъга всички
Юлиян Инджов отвърна на думите на бившия собственик на ЦСКА Александър Томов, че той и Петър Манджуков за гробокопачите на червените.

"Г-н Томов за пореден път нагло излъга всички зрители, както и феновете на ЦСКА. Ние с господин Манджуков сме давали пари не на ПФК ЦСКА, а на "Лира Инвестмънт", която е собственост на подставено лице на г-н Томов. Това е лицето Димитър Митев, който се явява представляващ или управител на "Лира Инвестмънт". А "Лира Инвестмънт" беше собственик на мажоритарния пакет акции", каза Инджов пред "bTV".

Бизнесменът разкри още, че парите от кредити са вложени от Александър Томов с наказателна лихва от 29% при просрочено плащане.

"Нашите пари бяха около 5-6 милиона лева, които той взе, сложи ги в ЦСКА. Срещу тия пари той взе правата на футболистите да ги продава, т.е. срещу 5-6 милиона взе права на футболисти за 20 милиона. Надявам се съдът и прокуратурата да му потърсят сметка", допълни Инджов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vla666
24.10.2015 17:16

зненадващо на събранието се появил представител на „Лира“, контролираният от Александър Томов бивш главен акционер при „червените“. Напук на всички информации, офшорката не е отписала нито лев от близо 4,5-те милиона, пише „Стандарт“.
Срещу идеи на бившето ръководство обаче скочили по-дребни кредитори. Те разкриха интересна подробност. Срещу решението, че ЦСКА е във фалит от 31 декември миналата година, е пусната жалба. Ищците искат злокобната дата да бъде преместена за юни тази година. Причината е елементарна – при фалит на 31 декември бившите изпълнителни директори и шефове могат да поемат към затвора, тъй като са не са уведомили навреме съответните органи и са извършвали плащания. Това са фамилия Манджукови, Александър Томов, Юлиян Инджов, Милко Георгиев и Александър Тодоров.
Други от присъстващите пък въобще нямали идеи за какво да гласуват. „Някой подготвя нещо, но още не е ясно“, сподели източникът ни......Явно Ганчев има план Б,и сега малко по малко го осъществява..

night_wolf1984
24.10.2015 16:46

Чок гюзел ,рахат локум ....много сладко лъжеш Лупи,както и крадеш....ние не сме малоумници.Парен каша,чорба духа....Марш в затвора ,заедно с другите ,който те избраха...може да вземеш и стойчо комисионната даже......след почивката на карибите,която си направихте с парите на ЦСКА!!!

baro99
24.10.2015 16:09

Томов след като един път докара отбора почти до фалит, втори път нетрябваше изобщо да допускат кракът му да стъпва на армията. Мошенник. Един ден когато се стабилизира отбора феновете да го допуснат и трети път ако искат да оправи клуба ???