Густаво Пойет пое АЕК Атина

22:15
Густаво Пойет пое АЕК Атина
Густаво Пойет бе назначен за старши-треньор на гръцкия АЕК, съобщиха от атинския клуб днес. 47-годишният уругваец за последно води Съндърланд във Висшата лига, но бе без работа повече от половин година, след като бе уволнен през миналия сезон. 
 
Пойет подписва договор с АЕК до края на настоящия сезон. Той заменя на поста Траянос Делас, който води елитния гръцки отбор през последните 2 години и половина. Заради финансови проблеми АЕК бе изхвърлен от професионалния футбол за първи път в историята си през 2013-та година, но Делас спечели две поредни промоции и върна тима в елита. В момента отборът заема трето място в класирането в Гърция, изоставайки на 8 точки от лидера Олимпиакос.
 
Пойет от своя страна бе свързван с овакантения мениджърски пост в Астън Вила, където Тим Шърууд бе уволнен в края на миналата седмица. В крайна сметка обаче той реши да продължи кариерата си в Гърция.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
29.10.2015 22:24

Леле , Гус Пойет се справяше страхотно в Съндърланд като за новак в бранша , може би столичния гранд най - накрая готви нещо значимо