ЦСКА иска наказание за Левски

10:58
ЦСКА иска наказание за Левски
Ръководството на шампиона ЦСКА ще поиска от Българския футболен съюз отбора на Левски да започне новия шампионат с 3 точки по-малко.

В Борисовата градина негодуват, че от "синия" щаб все още не са платили задълженията за счупените седалки в сектор "Б" по време на вечното дерби на 10 май, което се игра на стадион "Бъларска армия".

Преди два дни президентът на "армейците" Александър Томов съобщи, че очаква от Левски да плати 60 хиляди лева задължения.

"И от ЦСКА не са ни платили счупения автобус, но ние не казваме нищо", заяви на свой пред "Тема Спорт" спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров.

Междувременно Боримиров съзря заговор срещу Левски целящ да дестабилизира вицешампионите. Изказването му бе по повод на скандала между треньора Велислав Вуцов и Жоазиньо, които са се скарали на вчерашната тренировка на "сините" в Австрия. Тогава наставникът на Левски изгони бразилския футболист от заниманието.

"Говорих с Вуцов и мога със сигурност да ви кажа, че бразилците остават. Това че напускат са медийни измислици, целящи да забъркат интриги и да дестабилизират клуба", уточнява Даниел Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lar6
24.07.2008 20:47

аве какви бяха тези левски .по умрял отбор от тях няма,няма и да има,такива пумии 6те ядете като дойдете вав Варна 4е не е истина....и шампион през крив макарон тази година за левски,само Черно Море...олееееееее

iasen_h
24.07.2008 16:12

Ама вие нали знаете че,ЦСКА когато паднат или когато Левски постигне някакви успехи или каквото и да им е криво на Цска ВИНАГИ НА ЦСКА ИМ Е ВИНОВЕН ЛЕВСКИ !! сега си нямат друга работа и търсят етакива дребни работи ЛЕВСКИ този сезон и с 5 точки по малко да почне пак ще е ШАМПИОН !