Литекс излиза с амбиция за първа Суперкупа, Левски с мисъл за ФК Баку

13:55
Литекс излиза с амбиция за първа Суперкупа, Левски с мисъл за ФК Баку
Левски и Литекс излизат един срещу друг в спор за Суперкупата на България днес от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Мачът като че ли не идва в най-подходящия момент за "сините", предвид изключително важния реванш от Шампионската лига срещу ФК Баку. При победа срещу ловчанлии обаче, тимът от "Герена" ще се изравни с вечния враг ЦСКА по броя на спечелените отличия – 3, а това все пак е стимул.

Очаква се треньорът на Левски Ратко Достанич да пусне голяма част от резервите си в тази среща.

На вратата ще застане Георги Петков, а крайните бранители Живко Миланов и Йордан Минев може би ще получат почивка. Техни заместници се очаква да бъдат Шакиб Бензукан и Лусио Вагнер, а Виктор Генев може да застане в центъра на защитата вместо Юсеф Рабех. В средата на терена най-вероятно ще играят Рашид Тиберканин и Георги Сърмов, а по крилата Зе Соареш и Николай Димитров. На върха на атаката ще действа Георги Христов, а зад него Седрик Бардон.

Суперкупата на България е трофеят, който липсва във витрината на Литекс и момчетата на Станимир Стоилов са амбицирани да победят Левски тази вечер.

За "оранжевите" най-вероятно ще пази Урош Голубович. В защита ще действат Радостин Кишишев, Александър Барт, Ивайло Петков и Михаил Венков. Халфове ще бъдат Небойша Йеленкович, Сандриньо и Попов, а нападатели вероятно Диего, Уилфред Нифлор и Христо Янев. Очаква се Мъри Стоилов да заложи на схемата 4-3-3.

По всичко личи, че Литекс ще излезе с най-добрите си футболисти в този мач, докато Левски ще играе с едно на ум за реванша срещу ФК Баку. Спомените от Тампере, Бате Борисов и Жилина са още пресни, а раните в сърцата на "сините" фенове незарастнали, така че едва ли Суперкупата в момента е цел № 1 за Радко Достанич и отбора му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vratarchety
02.08.2009 11:19

ALIEN_80 ти си толкова умен ,че се спъваш в кабела на безжичния интернет

haramilio
02.08.2009 00:19

ALIEN_80 я пак погледни какво написа и ни го преведи ако може де *lol*

Yang_G
01.08.2009 20:05

По-добре Батков отколкото Гришата !

ALIEN_80
01.08.2009 18:45

Левскар се маже тъжно с вазелин

в очакване на нови изпитания.

Потръпва задникът многострадално син

че почна европейската кампания ...

puff_paff
01.08.2009 14:59

Според мен мача ще е Х в редовното време а на дузми ако има не се знае кой ще победи но аз съм за Левски

krisoBG
01.08.2009 14:49

тъпи завистливи прасенцета .. мачът е 1-ца !

peshky_
01.08.2009 14:39

няма по твърда 2-ка и то с такъв хубав коефицент *beer*