Мъри: Дано Левски стане шампион, Литекс е скритият фаворит

11:18
Мъри: Дано Левски стане шампион, Литекс е скритият фаворит
Треньорът на Астана и бивш наставник на " Левски" - Станимир Стоилов, призна, че стиска палци на "сините" да станат шампион на България.

"Аз лично искам "Левски" да стане шампион. Дали обаче ще стане, това е съвсем различно. И в "Левски", и в Лудогорец, и в Литекс има много сериозни футболисти. Самите треньори също са добри като специалисти. Разликата в трите клуба е в атмосферата, традициите, в моментното състояние, в напрежението, ако щете, и в крайна сметка в колектива. Това, което мога да кажа за тримата колеги е, че е нормално да са подложени на сериозно напрежение. Това са отбори, в които никой не дава свобода, работи се под напрежение и при задължителни високи цели", коментира Стоилов пред "7 дни спорт".

"Поотделно, струва ми се, че в момента "Левски" играе добре. Страничната ми обективна оценка за това, което виждам, е, че отборът има потенциал и държи съдбата на титлата в свои ръце. Мисля си, че може да успее да стане шампион. В Лудогорец направиха няколко промени в треньорския си щаб. Отборът е с висок потенциал и дълга скамейка, но ми се струва, че към момента имат проблем. За мен обаче Литекс е скритият фаворит в този триумвират. Защото ловчанлии може да изненадат и Лудогорец, и "Левски". Дали това ще стане, ще покаже развитието на шампионата. Аз искам шампион да бъде "Левски", завърши Мъри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aquakarizma
14.11.2015 18:37

а дано, ама надали...
Мъри си търси спаринг отбор за баражите,ама няма да го огрее този път...