Байерн започна преговори с Анчелоти

14:15
Байерн започна преговори с Анчелоти
Ръководството на Байерн Мюнхен е установило контакти с представители на Карло Анчелоти, съобщава "Gazzetta dello Sport".

Италианският специалист е фаворит за заместник на Хосеп Гуардиола, ако каталунецът реши да не приеме офертата за нов договор с мюнхенци.

Както е известно, шефовете на Байерн предложиха нов контракт на Пеп още през пролетта, но той все още не е казал заветното "да".

Ако до края на 2015 година Гуардиола не отговори на Байерн, то клубът ще има нов наставник през следващия сезон. Именно поради това баварците са изготвили списък с потенциални кандидати.

На първо място е Карло Анчелоти, който в момента е без отбор. През миналото лято специалистът отказа да се завърне в Милан, казвайки, че планира година почивка, след която отново ще е готов за работа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
12.11.2015 10:02

Истината е че Гуардиола се справя великолепно в Байерн дори когато го оплюваха не беше толкова зле просто ситуацията там е такава че за да е успешен един сезон трябва да се спечели ШЛ не се ли спечели трофеите в Германия не се водят за успех а за задължение *thumb_up*

pesholudiq
12.11.2015 02:13

не дай си Боже Анчелоти да отиде в Байерн, че с неговия футбол ще научи Левандовски да вкарва по 5 гола за 1-2 минути *lol*

varvarin86
11.11.2015 16:15

Хаха Гуардиола в Челси..от ясно по ясно....

CFC_H_A_Z_A_R_D
12.11.2015 15:56

Ами аз за това казах,че защитата на Рома е много слаба ама на контра могат да убият всеки.И не мразя Реал гледам ги често.Просто го няма мениджъра на нужното ниво за да се надиграе Гуардиола 1-ви факт с който не могат да победят баварците.2-ри Факт отбора не бележи достатъчно голове да не допуска почти никакви да не кажа и никакви ама и не вкарва кой знае колко.Щом ние вкарваме едвам по гол на мач (признавам си като фен на Челси) и имаме 28 във всички турнири вие имате 33 до тук през сезона а за мен това е скандално.Все пак говорим за Реал 33 гола във 15 мача за целия сезон до тука ми се струва твърде малко.


12.11.2015 07:19

Да твърдиш че Рома дето едва биха леверкузен или пък Манчо ще бият Байерн е нелепо. Знам че мразиш Реал и затова умишлено не ги слагаш за сметка на Атлетико чийто момент поотмина. За мене са три отборите, коио могат да бият Байерн - Реал ПСЖ и барса. Към момента два от тях не са в най-добрата си форма, но пък до четвъртфиналите има доста време. Реал вече показа в пълен състав какъв им е потенциала - 5-0 с бетис и 6-0 с Еспаньол като гост, а в доста осакатен състав измъкна максимума от ПСЖ, които са в топформа и всяка година прибавят класа към състава си, който беше изграден от Анчелоти още преди 4 години.

CFC_H_A_Z_A_R_D
12.11.2015 01:25

Добре накара ме да кажа тези конкретни отбори.И да изброя факти с който и да им се играе Байерн тези отбори пак могат да ги бият. Отбора от Англия е Манчестър Юнайтед.Ван Гаал много добре познава Гуардиола и Байерн 1-ви факт. 2-ри факт състава на Юнайтед не отстъпва на вашия по класа. 3-ти факт Ван Гаал знае много добре слабите места на Байерн все пак той е създател на част от тях. Отборите от Испания Барселона,Атлетико(не се изненадвай,че не е Реал). Факти за Барселона. 1-ви Факт Барселона все още има състава да ви победи. 2-ри Факт Енрике познава много добре Пеп и тактиките му все пак миналият сезон ученика надви учителя. 3-ти Факт Бързината на Барса светкавичната скорост на триото. Факти за Атлетико. 1-ви Факт Атлетико играе много грубо и във физически аспект не ви отстъпват. 2-ри Факт Атлетико понякога го играят на умрели кучета и изведнъж ти бутат по 2,3 гола за по 5,10 мин . 3-ти Факт малко странно ще ти прозвучи но той е феновете а тези на Атлетико са от най-шумните. Отборите от Италия Юве и Рома. Факти за Юве. 1-ви Факт тяхната защита винаги е била бетон. 2-ри Факт имат състава с който да ви победят. 1-единствен Факт за Рома.Той е,че на контра могат да убият всяка защита,дали ще е на Реал,Барса,вашата или нашата имали контра за вълците тя е 90,95% гол.Макар,че и тяхната защита е доста слаба.

sksw
12.11.2015 00:37

Дори онзи Байерн на Хайнкес, до този момент в който се намира тази година първенството (тогава) нямаше такива показатели като този в момента. И тогава Арсенал победи в един мач Байерн и то в Мюнхен и то на 1/4 финал на реванш с 2:0. Засега този сезон, Байерн имат само една загуба и не виждам кои са тези 4-5 отбора, които могат да ги победят ? Та те Реал и Барса, които са единствените тимове за мен имащи шанс да бият Байерн (когато на Байерн им се играе), в момента с тази форма в която се намират, не виждам как ще имат шанс. Какво остава за другите. Не че ги подценявам, но как си представяш ПСЖ, Ювентус, Реал в моментната им форма и т.н. да победят Байерн в този момент ? Пак казвам, по абсолютно всички показали, като започнеш от победи, равенства, загуби, вкарани голове, точки и стигнеш до положения и т.н., Байерн превъзхожда в момента онзи тим от 2012/2013. Какво ще постигнат и какви трофеи ще донесат този сезон незнам, но няма друг тим на Байерн който до Ноември месец в даден сезон да е постигнал подобни резултати. Поне статистиката не помни такъв.

CFC_H_A_Z_A_R_D
11.11.2015 23:15

Най-добрия Байерн в историята си е този от 2013-та този на Хайнкес.Нищо не може да ме обеди,че този на Гуардиола е по-добър.Просто 2012-2013 нямаше отбор в света който да победи Байерн мачкаха всичко като танк те буквално сгазваха всичко живо.Може би само състава на Дортмунд до някаква степен им се противопоставяше ама само да НЯКАКВА СТЕПЕН.А сега има поне 4,5 отбора който могат да ги победят.Няма да казвам конкретни имена ама два от тях са от Италия,един от Испания,един от Франция,един от Англия не са Арсенал друг отбор са ама както казах няма да казвам конкретни имена.

kapitana123
11.11.2015 14:44

От трън та на глог, че е по-висок. Натресоха си един некадърен часовникар, който скапа играта на отбора. Сега ще го сменят с катеначос *confused*

JUVE_BEST_CHAMP
11.11.2015 23:47

Анчелоти ще е 100 пъти по-успешен треньор на Байерн, от колкото Гуардиола.

fearcho
11.11.2015 19:54

Подкрепям те само искам да изтъкна факта че не Барса отхвърли Тиаго, а той тях.. понеже искаше да бъде титуляр,а това нямаше как да бъде при положение, че в отбора все още играеше Хави и Иниеста,а знаем че по-добър от Бускетс на неговата позиция няма... Просто не му се чакаше точния момент за което аз лично много съжелявам понеже ми е един от любимците.., гениален техничар и се радвам, че избра Байерн и Гуардиола за свое развитие *smile* Другото което ме радва е че разполагаме с услугите на брат му Рафиня, който също е много техничен и малко по-скромен и го очаква бляскаво бъдеще.. пожелавам му бързо възтановяване и все така да ни радват с играта си братята Алкантара *smile*

sksw
11.11.2015 18:54

Остави го бе, срещу фактите той неможе да говори *smile* Хайнкес е велик да, направи силен тим на Байерн и спечели требъл, но я да си спомни този пич сезона преди требъла къде бяха Байерн ? Как бяха на финал в ШЛ на собствения си стадион и загубиха от Челси, загубиха и финала за Купата на Германия от Дортмунд, а преди това и първенството пак от Дортмунд. И Байерн не спечелиха нищо. Мое мнение и мнение на една дозина хора е, че Байерн в момента е по-силен не само от този на Хайнкес, но и от който и да е друг в историята. Такава игра никой не е виждал, с подобна скорост и резултатност. Да биеш отбори като Волфсбург, Арсенал, Дортмунд, Леверкузен с по 5 гола вкарани е нещо невероятно. Анчелоти е голям тренер също и се е доказал на различни места и в различни първенства. Но аз предпочитам да остане Гуардиола, защото освен че е добър тренер, има и невероятен нюх към нови таланти. Само погледнете какви хора докара в последните години в Байерн. Докара Тиаго, който бе отхвърлен от Барса, а сега мога да кажа че е един от най-добрите халфове в Европа. Докара Левандовски и Гьотце, които също са много добри и Лева знаем този сезон какво прави до момента. Докара Коста и Коман, които с ръка на сърцето мога да кажа, че по нищо не отстъпват в момента на Рибери и Робен като дуо. Харесва ми това, че Гуардиола вижда къде са слабите места в Байерн и как когато липсват играчи като Рибери, Робен, Швайни преди и т.н., отбора страда и търси техни заместници. И мога да кажа, че за момента се справя брилянтно. В момента Байерн може да бъде силен и доминиращ и без Рибери, Робен, Лам, че и други. Това се нарича силен отбор, който не разчита на определени хора, а на всички.

red_army_10
11.11.2015 18:47

Катеначос с когото поставихте рекорд за вкарани голове във ВЛ през 2010-та нали? Ама то да си тъп и неблагодарен хич не е лесно. За мен най-голямата грешка на Абрамович бе разкарването на Карло. За мен италианецът е невероятен треньор и специалист от най-висша класа. Байерн вземат ли го само ще спечелят, за мен това си е надграждане на Гуардиола отвсякъде. Единствено не знам до каква степен може да се смята за дългосрочно решение, но прилапат ли го 1-2 ШЛ не им мърдат в близките години.

sksw
11.11.2015 18:47

Я погледни резултатите на Байерн този сезон и пак ела да говориш колко некадърен е Гуардиола. И не само този и предните сезони. Байерн миналия сезон има загуби, които можеш да преброиш на пръстите на едната си ръка *smile* Това важи и за по-предния сезон. Осъзнаваш ли това ? Може да отпаднаха 2 пъти на 1/2 финал единия път от Реал, другия от Барса, но това не променя факта, че играта на Байерн бе много добра въпреки тики-таката. Спечелиха всичко в Германия, подобриха една дозина рекорди и стигнаха два пъти до 1/2 финал в ШЛ. Тази година трошат рекорд след рекорд и в момента във всички турнири имат само 1 загуба (от Арсенал) и 2 равни, останалото е само победи. Дай ми друг подобен тим в Европа с подобни резултати последните години *smile* А тази година Байерн играе директен футбол, не само тики-така и ако продължава така, просто не виждам кой изобщо ще може да го спре, особено когато се върне и Рибери, а това ще стане съвсем скоро.

fearcho
11.11.2015 17:46

Капитане ти нямаш акъл приятелю..., как ще кажеш на човек спечелил всичко на клубно ниво "некадърен часовникар" Ако си мислиш,че отбора на Хайнкес ще ше да бие наред, то ти си в голяма грешка.., повечето играчи бяха на години, всичко им се изчерпа и точно заради усета, който притежава този "Часовникар" ,а това е да създава отбор с правилни трансфери и да открива таланти е назначен на този пост,защо си мислиш, че ръководството на Барса и Байерн са тъпи че да му дават работа като е най обикновен часовникар.. може би трябва да назначат теб все пак ти ги разбираш повече?

sksw
11.11.2015 14:33

Незнам дали за Байерн е правилно или не, но Гуардиола трябва да няма акъл, след като разполага с такъв отбор, всички му имат огромно доверие и играта на тима до момента е феноменална, да си тръгне и да отиде в някой друг клуб и то в Англия. С тези момчета, с които разполага, има потенциал години наред да печели титли и да е на финал в ШЛ, а в Сити какво ще направи ? Най-много да вземе първенство и то с късмет и това е. Анчелоти ако замести Пеп, ще е направо за завиждане от всички, тъй като ще разполага с може би най-добрия отбор на Байерн в историята и със сигурност най-добрия отбор в света в момента.