Томов: Дявол да го вземе, кой все пак лъже?

15:58
Томов: Дявол да го вземе, кой все пак лъже?
Бившият президент на ЦСКА Александър Томов коментира на своята страница във "Фейсбук" последните събития около армейския клуб.

Ето какво пише Томов:

"Дявол да го вземе, кой все пак лъже (във връзка с изявлението на Венци Стефанов)? Тези дни членове на Изпълкома на БФС ясно заявиха пред феновете на ЦСКА: "всички ви лъжат" и обясняват, че "няма как старото дружество да се закрие и да започне на чисто с ново дружество".

Добре, нали точно с тези аргументи публично обосноваха през м. април новата стратегия на клуба и фалита на дружеството.

Нали и пред управителните органи на ЦСКА и пред медиите се твърдеше, че на най-високи нива в БФС тази стратегия е съгласувана и че новото дружество ФК ЦСКА АД ще играе в „А" група. Какво излезе сега, задълженията остават, старото дружество пак трябва да остане, само, че ЦСКА е пред изхвърляне от „В" група, отборът беше разпродаден и активите на клуба бяха унищожени.

Защо никой от членовете на Изпълкома на БФС и правната комисия не излезе през април със същото становище, а трябваше да се чака до сега? Някой мръснишки излъга "червената" общност и цяла България. Рано или късно ще разберем КОЙ е."


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

javorrrrr
11.11.2015 23:23

Само ЛЕВСКИ Сашеее, завинаги един от нас *smile*))

LEVSKI_IYI_14
11.11.2015 22:47

До коментар [@comment 1852236] от [@user putopalo]:

Брат ми, не се притеснявай, никак, ама никак не си далеч от истината, правилно си схващаш нещата.., какво има толкова за разбиране, абе - Само Левски, бе!!

LEVSKI_IYI_14
11.11.2015 19:58

"...сега всички червени се кръстят в ГГ" - да не би най-после:да си признаваш в първо лице ед. число, че си представител на противниковия лагер, братче!?!*lol*

putopalo
11.11.2015 19:35

Господин Томов имаше издадена присъда-9 години.За неправомерно прехвърляне на имоти за 28 млн лева към ...Васил Божков.Сега всички червени се кръстят в ГГ ама и той играе в същия цирк. Васил Божков,Александър Томов,Гриша Ганчев,дали ще остане неква далавера за тоя след ГГ.*money*

night_wolf1984
11.11.2015 17:08

Стига с тоя дърт крадлив..комунист,бе...пращайте го в затвора и му конфискувайте имуществото*smile*

Kalinho
11.11.2015 17:54

ей веднъж да съм съгласен с теб *smile* странното е как никой не му търси отговорност, как си ходи свободно ...