Благо Георгиев близо да трансфер

17:04
Благо Георгиев близо да трансфер
След като в последно време се говореше за интерес към Благо Георгиев от страна на няколко германски клуба - Борусия Дортмунд, Арминия Билефелд и новият член на Първа Бундеслига Кьолн, се появи още един кандидат - Хамбургер. Именно "хамбургерите" са определяни като най-сериозният кандидат за подписа на играча.

Според информация поместена в днешния брой на наш вестник футболистът ще пътува за Германия в неделя, за да се срещне с ръководството на един от най-силните тимове в страната.

През изминалия сезон халфът на националния ни отбор защитаваше цветовете на Дуисбург, където изигра 26 мача и отбеляза един гол, но след отпадането на "зебрите" за нов договор не може да става и дума.

Въпреки че изигра едно полувреме с екипа на "белите" в Словения, Георгиев твърдо няма да започне първенството с тях. В своята кариера той е бил състезател на Алавес, където престоят му бе твърде кратък (10 мача), а през 2007 г. стана шампион на Сърбия с Цървена Звезда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ptomov
25.07.2008 07:55

Успех на Благо...Бундеслигата е за него

gundi_1962
24.07.2008 21:52

Благо е за отбор, където е треньор Стоичков *smile* *smile* *smile*

beto
24.07.2008 17:43

Несъмнено Благо има качества.Но това не е достатъчно.За да станеш голям играч тези качества трябва да се доказват на игрището.А където и да беше той до този момент го свързваха повече с модните му дрешки и многото му почитателки.Няма лошо, разбира се,но все пак е футболист.Но който и да му бъде новият отбор му желая успех.Дано най накрая се докаже.България има нужда от качествени футболисти.Плейбои и манекени си имаме достатъчно