Бадема съди ЦСКА във ФИФА

10:42
Бадема съди ЦСКА във ФИФА
Пореден финансов проблем в ЦСКА доведе до жалба на бившия футболист на "червените" Емил Гъргоров - Бадема.

От "Българска армия" дължат на халфа, който миналата пролет се върна там под наем от френския Страсбург, последния транш по договора му. Вече над една година обаче Бадема не получава парите си. Чрез мениджъра си Емил Данчев юношата на Локомотив София няколко пъти се споразумяваше с "червения" клуб за отлагане на плащането.

"Последно се бяхме разбрали да изчакам до 31 юли. Преди това договорката беше до края на май, а после и на юни. Парите обаче не са преведени, а и никой не ми се обади от ЦСКА да ми каже какво става. Затова се разбрахме с Емил Данчев да се пусне жалба", сподели Гъргоров по телефона от Франция.

Случаят ще бъде отнесен до камарата за разрешаване на спорове във ФИФА. При отсъждане в полза на футболиста ЦСКА ще има 30-дневен срок да погаси дълга си. Ако това не стане, ще последват санкции като спиране на картотеките.

"Съжалявам, че се стигна до този вариант, но явно той остана единственият да се разберем", обяви Гъргоров.

Халфът продължава да тренира в Страсбург и да чака трансфер. Той има договорка с ръководството на клуба, че ако си намери отбор, няма да му бъдат правени пречки. Сумата, която французите ще искат за 28-годишния полузащитник, няма да бъде висока.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

djbalko
03.08.2009 20:52

договора си е договор и трябва да се изпълнява
Тука не важат кой от кой клуб за какво се е надупил, а за чисто прагматични работи - договор-кинти-комисионни и т.н.
Тъка всеки футболист с добър мениджър е печеливш
Пример - Йордан Лечков и Олимпик Марсилия-хе така се прави , а селянчетата дето не знаят какво подписват и на кого плащат -проблема си е техен.

svetlio_vn
03.08.2009 16:54

Съгласен съм с мнението на Бето , друг е въпросът дали с играта си Бадема е доказал , че заслужава дължимите му пари .

beto
03.08.2009 16:05

Не мога да ви разбера нещо.Човекът има договор.И независимо играл не играл сумата трябва да му се преведе.А това е задължение на ЦСКА!И щом не му се превеждат парите най нормалното нещо на този свят е да си потърси правата.Ще ми бъде любопитно как ще реагира всеки един от вас , които сега плюете ако утре някой ви дължи пари и не ви ги дава.Нима няма да си ги потърсите?Съмнява ме! *smile*

TigerJK
03.08.2009 15:58

поредната бяла маймуна алчна за пари *joking*

onzzy
03.08.2009 14:46

няма значение какъв е договорите трябва да се спазват

bigred81
03.08.2009 13:05

тая мижитурка е поредния пример за това как се става футболист в Бг,4е даже и национал... тоя измисления трябва не да иска пари а да дава на някои 4е да го вземе