Божков отново подава ръка на ЦСКА

16:45
Божков отново подава ръка на ЦСКА
Васил Божков официално заяви желание да оздрави ПФК ЦСКА, се заявява в съобщение до медиите, изпратено от бившия президент на армейците. В него освен евентуалните възможности за спасяване на дружеството, Божков коментира и тежката ситуация в клуба в момента. Според него основна вина за това има и настоящото ръководство на червените, което не е предприело никакви действия за спасяването на "Професионален футболен клуб ЦСКА АД".
 
Ето и пълното му изявление:
 
"Във връзка с повишения обществен интерес към бъдещето на ЦСКА, ви информираме за следното: През последните 6 месеца катастрофалното състояние на най-титулувания български футболен клуб ескалира до абсолютен хаос, предизвикан от липсата на реални действия за спасяването му. Очакванията на милионите привърженици за възстановяване на любимия им отбор срещат единствено пожелателни и евентуални обещания. Стратегията за възраждане на ЦСКА до момента се изчерпва с хипотетични предложения и законово невъзможни комбинации. Г-н Васил Божков нееднократно е показвал и, най-важното, доказвал отношението си към ЦСКА и неговите привърженици. По време на неговото управление ЦСКА побеждаваше действащи европейски шампиони и беше най-стабилният във финансово отношение футболен клуб в България. След като през изминалата половин година не бяха извършени никакви действия за спасяване на "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД , което бе и основният ангажимент, поет от сегашните ръководители, г-н Божков официално заявява желанието си да го оздрави. На първо време това изисква пълен и внимателен анализ на финансовото състояние и реалните задължения на дружеството. След изясняване на действителните параметри на ситуацията ще бъдат ясни и възможните решения за излизане от нея, ако такива все още съществуват. Въз основа на тях ще бъде разработен конкретен бизнес план и осигурено финансиране за устойчиво развитие през следващите пет години, с което ЦСКА да се върне на заслуженото си място, а именно в елита на българския и европейския футбол."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
27.11.2015 18:26

Мх.ЦСКА в момента е горещо гърне и си го прехвърлят разни хора...На всички е ясно,че ,ако му падне в ръцете това гърне,обаче ще има по голяма популярност,а може би и политически четки...Все пак Божков ми изглежда по добра опция...няма да стане само с тарикатлъци..и заобикаляне на закона..тука трябват реални пари...и добър план,за да има стабилност*smile*

APOPHYS
28.11.2015 15:31

Само ти изглежда, но не е..*angry*