Байерн дава всичко, за да задържи Пеп

11:29
Байерн дава всичко, за да задържи Пеп
Байерн Мюнхен възнамерява да положи максимални усилия, за да задържи треньора Хосеп Гуардиола в състава си, пише "Дейли Мейл".

Вчера няколко испански медии съобщиха, че испанският специалист се е съгласил да оглави Манчестър Сити след края на сезона, когато изтича договора му с баварския клуб. Англичаните изкушават Гуардиола с годишна заплата, по-висока от тази на Жозе Моуриньо в Челси.

Знае се, че възнаграждението на португалеца е 18,7 млн. евро годишно. Байерн пък има готовност да предложи на Пеп Гуардиола около 24 млн. евро на сезон, ако се съгласи да остане в отбора.

Ако все пак се раздели с испанеца, немският гранд може да назначи Карло Анчелоти, който е без работа в момента и вече обяви, че ще почива до края на настоящия шампионат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_machine
28.11.2015 15:32

Не, не по-добре да не дават всичко ами направо да го пъдят....*nerd*

sksw
28.11.2015 12:04

Байерн не губи нищо, дори Пеп да се откаже и да отиде в Сити, просто защото Анчелоти е супер добър тренер и не му отстъпва по нищо. Единствения който може да се окаже губещ е Пеп, защото в момента има най-добрия отбор в Европа, който бележи постоянно и има потенциал за требъл, а в Сити въпреки парите които имат, това не е на лице и ще трябва да работи дооста, за да ги направи машина каквато е Байерн в момента. Но това ще стане много трудно, защото там са събрани доста скъпи футболисти, някой от които имащи голямо его и именно затова толкова години са силен тим, но така и не постигнаха нищо освен спечелването на ВЛ на 2 пъти. Така че Байерн има две опции и двете бих казал супер добри. И Пеп да остане, отбора както се вижда върви добре. Ако дойде пък Анчелоти, с тези играчи с които разполага Байерн, мисля че картинката ще остане същата, да не кажа че отбора ще заиграе още по-добре, до колкото е възможно. Пеп е този който трябва да мисли, заслужава ли си да каже не на тази огромна заплата и този невероятен отбор, който има в момента. Да не говорим, че в Байерн повечето от решенията около състав и покупки ги взимаше той, нещо което се съмнявам във Сити да му позволи някой, където искат да имат всичко най-добро подобно на Реал и ПСЖ.

El_Capitan
29.11.2015 02:13

Подаряваме Бенитез. Даже и ще си платим да го земете *lol*

Anatoli93
28.11.2015 15:42

Анчелоти няма да вземе Байерн. След тези му изказвания, че и нищо да не прави ще спечели дубъл ясно си изрази позицията по този въпрос. Сигурно ще отиде в Челси ако махнат Моу. Не губим ако Пеп реши да ходи в Сити, но в момента няма свободен доказан треньор и ще е малко трудно според мен да намерим подходящ човек.