Бивш нападател на Ботев и Лудогорец пред трансфер в Стяуа

12:00
Бивш нападател на Ботев и Лудогорец пред трансфер в Стяуа
Бившият футболист на Лудогорец Юнес Хамза може да премине в Стяуа, пишат медиите в Румъния, цитирани от „Тема спорт“.

В момента 29-годишният нападател е част от иранския Терактор. Той бе пратен там от разградчани през лятото. Досега високият 186 сантиметра таран е записал 13 срещи, в които е вкарал 3 попадения. Престоят му в Иран обаче не започна никак добре. В първите си осем мача за първенство той не успя да се разпише. Сушата му приключи на 20 октомври при победата над Сайпа с 2:0. Това бе първи гол за Хамза от близо година насам. За последно таранът бе точен на 30 ноември с екипа на Лудогорец срещу Локомотив (София) (5:1).

"Възможно е да се върне в Румъния. Приятелката му е от тази страна, а и има бизнес в Букурещ (б.р. - притежава част от дискотека в столицата). Румъния му харесва и не е изключено да продължи кариерата си там", каза агентът му Йолица.

Ако трансферът на Хамза в Стяуа стане факт, то там той ще играе под ръководството на бившия треньор на Литекс Лауренциу Регекампф. Нападателят вече веднъж бе искан от стелистите. Това стана през август 2014, когато Юнес бе собственост на Ботев. Тогава обаче той предпочете да приеме по-доброто финансово предложение от Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация