Бербо трагичен в мач на Тотнъм

11:00
Бербо трагичен в мач на Тотнъм
Капитанът на националния отбор по футбол на България Димитър Бербатов изигра пълни 90 минути за своя клубен тим Тотнъм, при равенството на "шпорите" 1:1 с втородивизионния испански Еркулес.

Заедно с Бербатов в предни позиции за лондончани играха Дарън Бент и дошлият от Барселона това лято мексиканец Джовани Дос Сантос.

Мачът започна зле за "шпорите", след като още в 5-ата минута Адисон откри резултата в полза на Еркулес. В 35-ата минута обаче, Аарън Ленън центрира от корнер и Дарън Бент възтанови равенството, като фиксира крайното 1:1.

Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос пусна като титуляри две от летните покупки на тима - Аурелио Гомеш и Джовани Дос Сантос, които бяха сред най-добрите за "шпорите" в срещата.

След почивката и двата отбора създадоха по няколко голови положения, но така и не се стигна до ново попадение. Малко преди края на срещата, игралият без особено желание Димитър Бербатов бе изведен на стрелкова позиция и можеше да донесе победата на Тотнъм, но ударът му мина в страни от вратата на Еркулес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация