Байерн отново есенен първенец в Германия

19:04
Байерн отново есенен първенец в Германия
Байерн Мюнхен победи Инголщат с 2:0 у дома и стана есенен шампион в Бундеслигата.

Баварците стигнаха до успеха с голове през второто полувреме, автори на които станаха Роберт Левандовски в 65-ата минута и Филип Лам в 75-ата. Байерн ще зимува на върха в класирането за пети пореден път и за 21-и в своята история.

Волфсбург и Хамбургер завършиха наравно 1:1 на стадиона на вълците. Николай Мюлер изведе гостите напред в 21-ата минута, а Волфсбург успя да се добере до равенство с гол на Максимилиан Арнолд 12 минути преди края. Херта запази третото си място в подреждането, след като разгроми Дармщат с 4:0 като гост. Хофенхайм се отлепи от дъното на таблицата след минимална победа с 1:0 над Хановер, а Вердер и Кьолн не успяха да се победят - 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
12.12.2015 20:09

Комичен мач за Байерн , определено Инглощат заслужаваше точката , Нойер ги спаси ... Тоя черния Видал не мога да повярвам колко е смешен по терена , в този си вариант Байерн ще бере много ядове не само в Европа , но и в Германия ... До сега бяха твърде зависими от Рибери , Робен , сега са много зависими от Коста

Arsenal966
12.12.2015 23:38

Нали знаеш,че Рибери може да не играе вече толкова голяма фигура в Байерн и да не се разчита толкова на него,един вид да помага като може.Същото се отнася и за Робен,но разбира се ...очакванията към него са по-големи и отбора все още има голяма нужда от него.Без тези 2-мата...отбора е без 2-ма от най-добрите си играчи,като махнем и Коста,както и Гьотце...осъзнаваш ли колко контузени футболисти има в Байерн ? Осъзнаваш ли че отбора....не "зависи" от отделни играчи,а пуска тези,които са здрави и могат да помогнат ? Осъзнаваш ли че това,изобщо не е в рамките на нормално...да ти липсват толкова много креативни футболисти.Като изключим младоците Кимих и Коман...Байерн остават СЪС САМО ТИАГО ! Само той се води що годе бърз и техничен ! Тази машина на име Байерн е осъкатена и то много и съм сигурен,че изоообщо няма да се кефиш,ако в Байерн проблема е...кой да пуснат,тъй като всички са здрави и във форма,защото тогава ще става страшно !

El_Fenomeno_9
12.12.2015 23:01

Стана ми много смешно заради една статия , която четох на скоро , че Рибери бил излишен в Байерн , имаше и такава как сърдиткото Робен също не е нужен или нещо такова , а се оказва , че все още са крайно крайно нужни ...И тъй като двамата ги няма отдавна , Байерн и без тях беше една "машина" за супер футбол и какво ли още не , та да попитам тази машина невероятна за футбол само на един "болт" (Коста) ли се крепи ?? И ако е така , значи цялата теория за невероятния Гуардиола и неговия стил отива по дяволите , защото Коста го нямаше срещу Инглощат ???

Arsenal966
12.12.2015 20:23

Всеки отбор има нужда от поне едно добро крило.Креативен играч,който е и бърз и придава острота на отбора.Като го няма Рибери и Робен,за Байерн остава Коста.Като го няма Коста...на кой да разчита Байерн ? На младия Коман ли ? На Гьотце,който освен че не е във форма е и контузен ? На Байерн просто им липсват играчи...нормално да "зависят" от еди кой си като го няма еди кой си и т.н. *erm*